Bayburt Üniversitesi 'Tıp Bayramı'nı unutmadı

Bayburt’taki sağlık çalışanları, Bayburt Üniversitesi tarafından organize edilen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi 'Tıp Bayramı'nı unutmadı

Bayburt Postası - Bayburt’taki sağlık çalışanları, Bayburt Üniversitesi tarafından organize edilen 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinde bir araya geldi.

Bayburt Üniversitesi Yeni Külliye Konukevi’nde gerçekleştirilen etkinliğe Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’un yanı sıra Bayburt Garnizon Komutanı Jan. Alb. İbrahim Ayhan Vural, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Adalet Komisyonu Başkanı İsmail Deniz, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektör Başdanışmanı Prof. Dr. Necmettin Tozlu,  İl Sağlık Müdürü Zülkarni Özbek, Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır, akademisyenler, doktorlar ve sağlık çalışanları katıldı.

Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun, etkinliğe katılan sağlık çalışanları ile tek tek ilgilenerek kendileri ile tanıştı ve bir süre sohbet etti. 14 Mart Tıp Bayramını kutlayan Rektör Coşkun, sağlık çalışanlarına her zaman önem verdiklerini belirtti.

İl Sağlık Müdürü Dr. Zülkarni Özbek ve Bayburt Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Dr. Hulki Aşır da düzenlenen etkinlik dolayısıyla bir konuşma yaparak sağlık hizmetleri hakkında bilgiler verdiler. Dr. Özbek ve Dr. Aşır, Bayburt Üniversitesinin düzenlemiş olduğu 14 Mart Tıp Bayramı etkinliğinden dolayı Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a ve üniversite camiasına teşekkürlerini iletti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.