Bayburt Devlet Hastanesi kozmetikte çığır açtı

Türkiye'de devlet hastanesinde ilk kez saç ekiminin başlatıldığı yer Bayburt Devlet Hastanesi oldu.

Bayburt Devlet Hastanesi kozmetikte çığır açtı
Bayburt Postası - Bayburt Devlet Hastanesi, kozmetik ameliyatta çığır açtı. Türkiye'de devlet hastanesinde ilk kez saç ekiminin başlatıldığı yer Bayburt Devlet Hastanesi oldu. Hastanede görev yapan plastik cerrahi doktorunun önderliğinde kurulan bir ekiple saç ekimi hizmeti veriliyor.

Estetik amaçlı olduğu için ücreti SSK tarafından karşılanmayan saç ekimi hizmetinin özel hastane veya kliniklere göre çok daha uygun fiyatlarla karşılandığı belirtildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
osman aksu 9 yıl önce

SAÇ EKİMİ PARA FAZLA KAZANDIRIYOR AMMA BİZLER HORMON TAHLİLİ İÇİN ERZURUM VEYA TRABZONA GİDİYORUZ.BIRAKIN BU AYAKLARI

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Desene kel kalmayacak. Keller bayburt a gelecek. Umarım kellik Bayburtlulara sepmez

Avatar
misafir 9 yıl önce

saç ekimi mikro cerrahi bir iştir, işin deneyimine yeteri kadar sahip olmayan kişiler tarafından yapılırsa telafisi olmayan bişr sonuç ortaya çıkabilir, ayrıca ortaya çıkan kötü sonuca müdahale etmek hiçte kolay olmayacaktır. bu yüzden bu iş devlet hastanesi vbn yerlerde yapılacak bir iş değildir !!!

Avatar
sefa 9 yıl önce

Fiyat konusunda bilgi alabilirmiyim