Bir istifada Demokrat Parti’den geldi

Bayburt siyaseti belki de son yıllarda hiç olmadığı kadar istifası bol bir seçime gidiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaşadığı istifaların ardından bir istifa haberi de Demokrat Parti’den geldi. Demokrat Parti Bayburt İl Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Aleattin Öztürk, partisinden istifa etti. Görev yaptığı süre içerisinde partisinin menfaatleri dışında hiçbir oluşumda bunmadığını belirten Öztürk, şunları söyledi: "Hizmet için  hiç bir insanın payandası olmadan görevimi severek yaptım. Ama şu an, gelinen noktada gördüğüm lüzum üzerine il sekreterliği ve seçim kurulu görevimden ayrıca Demokrat Parti üyeliğimden istifa ediyorum.

Bir istifada Demokrat Parti’den geldi

Aleattin Öztürk, partisinden istifa ettiBayburt siyaseti belki de son yıllarda hiç olmadığı kadar istifası bol bir seçime gidiyor. Adalet ve Kalkınma Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi’nin yaşadığı istifaların ardından bir istifa haberi de Demokrat Parti’den geldi. Demokrat Parti Bayburt İl Sekreteri ve Yönetim Kurulu Üyesi olarak görev yapan Aleattin Öztürk, partisinden istifa etti. Görev yaptığı süre içerisinde partisinin menfaatleri dışında hiçbir oluşumda bunmadığını belirten Öztürk, şunları söyledi: "Hizmet için  hiç bir insanın payandası olmadan görevimi severek yaptım. Ama şu an, gelinen noktada gördüğüm lüzum üzerine il sekreterliği ve seçim kurulu görevimden ayrıca Demokrat Parti üyeliğimden istifa ediyorum.

Bundan sonraki siyasi hayatımda her zaman olduğu gibi doğruların yanında olacağım. 29 Mart 2009 tarihinde yapılacak olan seçimlerin ülkemize ve ilimize hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum." dedi.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.