Gazeteci dostları yalnız bırakmadı

Gazeteci büyüğümüz Yakup Okutmuş, ölümünün birinci yıldönümünde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve gazeteci dostları tarafından yalnız bırakılmadı. Şehit Osman Dağı’nda bulunan mezarı başında bir araya gelen Bayburt basını, dualar okuyarak okunan Kuran-ı Kerim’i dinledi. Bayburt basını adına burada kısa bir konuşma yapan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, “bir yılı geride bırakırken Yakup Okutmuş’u ne kadar özlediğimizi bir kez daha fark ettik. Onun Bayburt başta olmak üzere, dünya toprağı üzerinde bulunan canlı-cansız, her şeye karşı beslediği sevgisini, sevgiyle yaklaşımını hiç unutmayacağız, ardından yetişen ve yetişmekte olan gazetecilerde Bayburt’a ve her şeye aynı sevgiyle bakmaya devam edecektir” dedi.

Gazeteci dostları yalnız bırakmadı

Yakup OkutmuşGazeteci büyüğümüz Yakup Okutmuş, ölümünün birinci yıldönümünde Bayburt Gazeteciler Cemiyeti yönetimi ve gazeteci dostları tarafından yalnız bırakılmadı. Şehit Osman Dağı’nda bulunan mezarı başında bir araya gelen Bayburt basını, dualar okuyarak okunan Kuran-ı Kerim’i dinledi. Bayburt basını adına burada kısa bir konuşma yapan Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız, “bir yılı geride bırakırken Yakup Okutmuş’u ne kadar özlediğimizi bir kez daha fark ettik. Onun Bayburt başta olmak üzere, dünya toprağı üzerinde bulunan canlı-cansız, her şeye karşı beslediği sevgisini, sevgiyle yaklaşımını hiç unutmayacağız, ardından yetişen ve yetişmekte olan gazetecilerde Bayburt’a ve her şeye aynı sevgiyle bakmaya devam edecektir” dedi.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.