Vali Mustafa Eldivan, gazetecilerle bir araya geldi

Bayburt Valisi Mustafa Eldivan, ilde görev yapan basın mensupları ile bir araya geldi.

Vali Mustafa Eldivan, gazetecilerle bir araya geldi

Bayburt Postası - 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nde Ankara'da toplantıda bulunduğu gazetecilerle bir araya gelemediğini ifade eden Vali Elidvan, ilde görev yapan basın mensuplarının gazeteciler gününü kutladı. 

Bayburt'ta yürütülen yatırım ve projelere ilişkin açıklamada bulunan Vali Eldivan, gazetecilere tarihi ve kültürel zenginliklerin ön plana çıkarılmasındaki gayretlerinden ötürü teşekkür etti. 

Vali Eldivan, “Bayburt’umuzun yüksek değerlerine hassasiyet göstererek kadim şehrimizde yaşayan toplumun birlik ve beraberliğine büyük katkılar sağlamaktasınız. Tarafınızca tespit edilen yerel sorunların çözümüne yönelik bizler her zaman yapıcı ve yönlendirici konumda sizlere destek vermeye devam edeceğiz. Tarihi ve kültürel zenginliklerle dolu şehrimizin tanıtımına vermiş olduğunuz katkılarınızdan dolayı hepinize teşekkür ederim. Her fırsatta bir araya gelerek istişarelerde bulunacağız" dedi.

10 Ocak 2024 tarihinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın başkanlığında düzenlenen Valililer toplantısına katıldığını ifade eden Vali Eldivan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın selamlarını da basın mensuplarına iletti.

Vali Eldivan, günün anısına Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Murat Okutmuş'a plaket takdim etti. 

İlde görev yapan tüm basın mensuplarının katıldığı programda Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Okutmuş da davetleri için Vali Eldivan'a teşekkür etti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.