Bayburt Üniversitesi güreşte 3 madalya kazandı

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) tarafından düzenlenen Güreş Turnuvası’na katılan Bayburt Üniversitesi öğrencileri, rakiplerini geride bırakarak derece elde etti.

Bayburt Üniversitesi güreşte 3 madalya kazandı
Bayburt Postası - Spor kategorisinde başarılı bireyler yetiştirme misyonunu benimseyen Bayburt Üniversitesi, ulusal ve uluslararası şampiyonalarda adından söz ettirmeye devam ediyor.

7-13 Mayıs tarihleri arasında Denizli’de gerçekleşen Turnuvada 87 Kiloda Emincan Enez Türkiye ikincisi, 70 Kiloda Oğuzhan Demir Türkiye ikincisi ve 55 Kiloda Emre Korkmaz Türkiye üçüncüsü oldu.

Başarılı bir performans sergileyen sporcular, Bayburt Üniversitesi’ne ve Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun’a desteklerinden dolayı teşekkür ettiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.