Korkut Ata'dan Dede Korkut'a

Bu yıl 22'ncisi düzenlenen Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Korkut Ata'dan Dede Korkut'a isimli konferans düzenlendi.

Korkut Ata'dan Dede Korkut'a
Bayburt Postası - Bu yıl 22'ncisi düzenlenen Uluslararası Bayburt Dede Korkut Kültür ve Sanat Şölenleri kapsamında Korkut Ata'dan Dede Korkut'a isimli konferans düzenlendi. Şair Zihni Kültür Merkezi'nde gerçekleşen konferansa Belediye Başkanı Mete Memiş,Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk, İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Başkanı Faruk Kılıçaslan, belediye meclis üyeleri, kurum müdürleri ve vatandaşlar katıldı.

Atatürk Üniversitesi Edebiyat Fakültesi Tarih Bölümünden Prof.Dr. Alparslan Ceylan ve İstanbul Cumhuriyet Eğitim Müzesi Müdürü Ümit Ateş'in sunum gerçekleştirdiği konferans Belediye Başkan Yardımcısı Nesimuttin Selçuk tarafından Profesör Ceylan ve Cumhuriyet Müzesi Müdürü Ateş'e günün anısına Bayburt taşından yapılmış Bayburt Saat Kulesi biblosu takdim edilmesiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.