Festival yıldızları belli oldu, işte o isimler...

Bayburt Postası - Bu yıl onbeşincisi düzenlenecek olan Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni’nde yer alacak olan ses sanatçıları belli oldu. 6 gün sürecek olan şenlikler boyunca 3 akşam Bayburt’ta müzik ziyafeti yaşanacak. İlk günün akşamında Niran Ünsal, Sincanlı Filiz ve Bayburtlu Salih Demir Gençosman Stadyumunda sahne alacak. Şenliğin ikinci günü ise Fatih Kısaparmak ve Gülay yine Gençosman Stadyumunda sahne alacak. Dördüncü günün akşamında Bayburtlulara hitap edecek isimler ise Bedirhan Gökçe ve Erkan Mutlu olacak. Bedirhan Gökçe ve Erkan Mutlu’nun yer alacağı konser ise Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Festivalde yer alacak sempozyum, sergi, panel ve diğer kültürel faaliyetleri tanıtmaya devam edeceğiz.

Festival yıldızları belli oldu, işte o isimler...

Festival yıldızları yavaş yavaş belli oluyor...Bayburt Postası - Bu yıl onbeşincisi düzenlenecek olan Dede Korkut Kültür ve Sanat Şöleni’nde yer alacak olan ses sanatçıları belli oldu. 6 gün sürecek olan şenlikler boyunca 3 akşam Bayburt’ta müzik ziyafeti yaşanacak. İlk günün akşamında Niran Ünsal, Sincanlı Filiz ve Bayburtlu Salih Demir Gençosman Stadyumunda sahne alacak. Şenliğin ikinci günü ise Fatih Kısaparmak ve Gülay yine Gençosman Stadyumunda sahne alacak. Dördüncü günün akşamında Bayburtlulara hitap edecek isimler ise Bedirhan Gökçe ve Erkan Mutlu olacak. Bedirhan Gökçe ve Erkan Mutlu’nun yer alacağı konser ise Kapalı Spor Salonu’nda gerçekleşecek. Festivalde yer alacak sempozyum, sergi, panel ve diğer kültürel faaliyetleri tanıtmaya devam edeceğiz.

 6 gün sürecek olan şenlikler boyunca 3 akşam Bayburt’ta müzik ziyafeti yaşanacak...

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.