Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio

Fatih Erkoç&Kerem Görsev birçok caz standardının yer aldığı canlı performans DVD’si ve CD’ si için titizlikle sürdürdükleri çalışmalarını tamamladı. Fatih Erkoç&Kerem Görsev Trio ile canlı sahne performansını sergilediği DVD’de ve albümde toplam 26 eser bulunmaktadır, ayrıca müzikseverler söz ve müziği Fatih Erkoç’ a  ait yepyeni dört caz parçasıyla da bu proje de tanışacak. Teknik yapımını İmaj’ın üstlendiği projenin yönetmenliğini Ercan Saatçi yaparken görüntü yönetmenliğini Varol Şahin, teknik danışmanlığını ise İmaj’dan Ersan Ersağan yaptı. Çekimlerinin İstanbul Jazz Center’da yapıldığı projenin kaydı 38 saat sürdü. Yüksek ses ve görüntü kalitesine sahip olan DVD’de sahnelenen performansın yanı sıra, back stage görüntüler ve içeriğinde özel menüler bulunuyor. Projenin montajı İmaj Stüdyoları’nda tamamlandı.

Fatih Erkoç & Kerem Görsev Trio

Fatih Erkoç - Kerem GörsevFatih Erkoç&Kerem Görsev birçok caz standardının yer aldığı canlı performans DVD’si ve CD’ si için titizlikle sürdürdükleri çalışmalarını tamamladı. Fatih Erkoç&Kerem Görsev Trio ile canlı sahne performansını sergilediği DVD’de ve albümde toplam 26 eser bulunmaktadır, ayrıca müzikseverler söz ve müziği Fatih Erkoç’ a  ait yepyeni dört caz parçasıyla da bu proje de tanışacak. Teknik yapımını İmaj’ın üstlendiği projenin yönetmenliğini Ercan Saatçi yaparken görüntü yönetmenliğini Varol Şahin, teknik danışmanlığını ise İmaj’dan Ersan Ersağan yaptı. Çekimlerinin İstanbul Jazz Center’da yapıldığı projenin kaydı 38 saat sürdü. Yüksek ses ve görüntü kalitesine sahip olan DVD’de sahnelenen performansın yanı sıra, back stage görüntüler ve içeriğinde özel menüler bulunuyor. Projenin montajı İmaj Stüdyoları’nda tamamlandı.

Rec by saatchi etiketiyle müzik severler ve özellikle cazseverlerden büyük ilgi görmesi beklenen Fatih Erkoç&Kerem Görsev Trio Live Performances  DVD ve double CD olarak ayrı ayrı satışı sunulacak olup bu muhteşem projeyi müzikseverler Mart ayından itibaren edinebilecekler.

Canlı performans DVD’sinde Fatih Erkoç’un etkileyici yorumuna piyanoda Kerem Görsev, davulda Cengiz Baysal, kontrbas’ da Kağan Yıldız eşlik etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.