El sanatları ve bilim, Aydıntepe’de bir arada

Aydıntepe İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Bilim Fuarı ve el sanatları sergisi aynı dönemde açıldı. Açılışlar için Aydıntepe’de olan Bayburt Valisi Kerem Al, gerek fuar gerekse sergi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Öğrenciler tarafından tekrarlanan deneyleri inceleyen Vali Al, el sanatları sergisinide dolaşarak eserleri inceledi. Aydıntepe’ye has kabartma halıları çok beğenen ve bu halılarla özel ilgilenen Vali Al, katılımcılara ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi. Daha sonra Kaymakam Fatih Baysal ve Belediye Başkanı Orhan Eraslan ile birlikte Aydıntepe yaylasında yapımı devam eden gölette incelemelerde bulunan Vali Al, İl Özel İdaresi tarafından yapılan sulama göleti hakkında yetkililerden bilgi aldı.

El sanatları ve bilim, Aydıntepe’de bir arada

Vali Al, Aydıntepe'ye has kabartma halıları çok beğendiAydıntepe İlçe Milli Eğitim ve Halk Eğitim Merkezinin ortaklaşa düzenlediği Bilim Fuarı ve el sanatları sergisi aynı dönemde açıldı. Açılışlar için Aydıntepe’de olan Bayburt Valisi Kerem Al, gerek fuar gerekse sergi hakkında yetkililerden bilgi aldı. Öğrenciler tarafından tekrarlanan deneyleri inceleyen Vali Al, el sanatları sergisinide dolaşarak eserleri inceledi. Aydıntepe’ye has kabartma halıları çok beğenen ve bu halılarla özel ilgilenen Vali Al, katılımcılara ve öğrencilere teşekkür ederek, başarılar diledi. Daha sonra Kaymakam Fatih Baysal ve Belediye Başkanı Orhan Eraslan ile birlikte Aydıntepe yaylasında yapımı devam eden gölette incelemelerde bulunan Vali Al, İl Özel İdaresi tarafından yapılan sulama göleti hakkında yetkililerden bilgi aldı.

 

 

Öğrencilerle tek tek ilgilenen Vali Al, tekrarlanan deneyleri ilgi ile izledi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.