Bayburt hafta sonunu şiirle karşılayacak

Bayburt akşamları bu gece şiirle buluşuyor. Şehit Osman Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen “şiir dinletisi”, Yenişehir Parkı içinden bulunan Havuzbaşı Çırağan Düğün Salonunda gerçekleşecek. Yard. Doç. Dr. Ömer Faruk Gürbüz’ün konuşmacı olarak katılacağı programı Mehmet Öksüzer sunacak. Dursun Ali Erzincanlı’nın şiirler okuyacağı bu özel gece saat 20.30’da başlayacak. Şehit Osman Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği, tüm Bayburtluları geceye davet ediyor.   

Bayburt hafta sonunu şiirle karşılayacak

Dursun Ali ErzincanlıBayburt akşamları bu gece şiirle buluşuyor. Şehit Osman Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği tarafından düzenlenen “şiir dinletisi”, Yenişehir Parkı içinden bulunan Havuzbaşı Çırağan Düğün Salonunda gerçekleşecek. Yard. Doç. Dr. Ömer Faruk Gürbüz’ün konuşmacı olarak katılacağı programı Mehmet Öksüzer sunacak. Dursun Ali Erzincanlı’nın şiirler okuyacağı bu özel gece saat 20.30’da başlayacak. Şehit Osman Eğitim Bilim Kültür ve Sanat Derneği, tüm Bayburtluları geceye davet ediyor.

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.