Anadolu Ateşi, yakmaya devam ediyor

Anadolu Ateşi,  yeni versiyonu “Evolution” yani “değişim teması” ile beğeni topluyor. Anadolu'nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan koreografileriyle zengin Anadolu kültürünü yansıtan Anadolu Ateşi, Antalya Gloria Aspendos Arena'da, Kasım ayına kadar Salı ve Cuma günleri arasında gösteriler yaparak binlerce sanatsevere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor. 'Değişim' adlı gösteride dünyanın en iyi sahnelerinde gerçekleştirilen 2000 gösterinin verdiği deneyimle yenilikler yapıldı. Anadolu kültür tarihinin en önemli zenginliklerinden olan semahlar gösteri 'Evolution'a eklendi.

Anadolu Ateşi, yakmaya devam ediyor

Anadolu Ateşi, yakmaya devam ediyorAnadolu Ateşi,  yeni versiyonu “Evolution” yani “değişim teması” ile beğeni topluyor. Anadolu'nun 7 ayrı bölgesinden derlenen yüzlerce halk dansı motifinden oluşan koreografileriyle zengin Anadolu kültürünü yansıtan Anadolu Ateşi, Antalya Gloria Aspendos Arena'da, Kasım ayına kadar Salı ve Cuma günleri arasında gösteriler yaparak binlerce sanatsevere unutulmaz anlar yaşatmayı amaçlıyor. 'Değişim' adlı gösteride dünyanın en iyi sahnelerinde gerçekleştirilen 2000 gösterinin verdiği deneyimle yenilikler yapıldı. Anadolu kültür tarihinin en önemli zenginliklerinden olan semahlar gösteri 'Evolution'a eklendi.

Gösteride dünyanın en iyi sahnelerinde gerçekleştirilen 2000 gösterinin verdiği deneyimle yenilikler yapıldıAnadolu'nun tüm semah karakterlerinden Anadolu Ateşi yorumuyla yeni bir kolaj yapılarak semahlar yeniden yeniden yorumlandı. Evolution gösterisinde yeni kafkas dansları da kullanıldı. Kafkasya'da yaşayan halkların görkemli kültür zenginliği şarkılarıyla gösteriye eklendi. Dağıstan, Abhazya, Gürcistan, Osetya ve Alan danslarından yapılan bir kolajla sanatseverlerin beğenisine sunuldu. Yine gösteride Roman kültürü ve çingene dansları Anadolu Ateşi Değişim'de önemli bir yer tuttu.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.