Ülkücülerden 'Kutlu Doğum' ikramı

Bayburt Ülkü Ocakları, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle vatandaşlara tatlı ikramında bulundu.

Ülkücülerden 'Kutlu Doğum' ikramı
Bayburt Postası - Bayburt Ülkü Ocakları, Kutlu Doğum Haftası nedeniyle vatandaşlara tatlı ikramında bulundu. Bayburt Devlet Hastanesi'nde tedavi gören hastaların yanı sıra Türk Dünyası Parkı'nda kurulan stantla vatandaşlara da tatlı ikramında bulunan Bayburt Ülkü Ocakları, vatandaşlara ayrıca Hazreti Peygamberin hayatını anlatan kartvizitler dağıtıldı.

Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan Bayburt Ülkü Ocakları İl Başkanı Muhammet Kılıç, Kutlu Doğum Haftası’ının İslam aleminin ve insanlığın en önemli günü olduğunu belirterek, "Bu mübarek günlerin başta İslam alemine, ülkemize ve Bayburt'umuza hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. 

Ülkü Ocakları’nın bu konuda gayet hassas olduğunu ve Türk-İslam davasını savunan dava erlerinin bugünleri halkla beraber bütünleşerek geçirmesinin asli görevi olduğunu belirten Kılıç, halkın etkinliğe gösterdiği yoğun ilgi ve alakan dolayı da teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.