Miniklerden 'Mevlid Kandili'ne özel

Hazreti Peyagamber'in doğumunun 1445. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt İl Müftülüğü'ne bağlı vaizeler, Kız Kuran Kursu ve Gülnida Kız Kuran Kursu öğreticileri tarafından Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Miniklerden 'Mevlid Kandili'ne özel
Bayburt Postası - Hazreti Peyagamber'in doğumunun 1445. yıl dönümü dolayısıyla Bayburt İl Müftülüğü'ne bağlı vaizeler, Kız  Kuran Kursu ve Gülnida Kız Kuran Kursu  öğreticileri  tarafından Mevlid Kandili programı düzenlendi.

Müftülük konferans salonunda yapılan ve yoğun bir katılımın olduğu program Kuran-ı Kerim okunmasıyla başladı. Müftü Kemalettin Aksoy'un bir konuşma yaptığı programda kız kuran kurslarında okuyan 4-6 yaş sınıfı minik öğrencilerin hazırladıkları gösteriler ve okudukları surelerle devam etti. İlahi ve ezgilerin seslendirildiği   program, yapılan dua ile sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.