Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı

'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' Bayburt Müftülüğü’nce Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Camiler ve Din Görevlileri Haftası kutlandı
Bayburt Postası - 'Camiler ve Din Görevlileri Haftası' Bayburt Müftülüğü’nce Şair Zihni Kültür Merkezi’nde düzenlenen programla kutlandı.

Programa, Bayburt Valisi Yusuf Odabaş, Belediye Başkanı Mete Memiş, Cumhuriyet Başsavcısı Hasan Uğurlu, İl Emniyet Müdürü İsa Bülent Kaya, Bayburt Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Abdulkadir Yılmaz, Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyeleri, Bayburt İl Müftü Vekili Abdurrahman Tercan, kuran kursu öğreticileri ve din görevlileri katıldı.

Kur’an-ı Kerim tilavetiyle başlayan programda selamlama konuşmalarının ardından Diyanet İşleri Başkanlığı tarafından hazırlanan namaz konulu sinevizyon gösterimi gerçekleştirildi. Daha sonra Bayburt İl Müftülüğü İlahi Grubu'nun ilahiler seslendirmesiyle devam eden program Bayburt Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi Yrd. Doç. Dr. Ahmet Özkan, “Namazla Yeniden Diriliş” konulu konferansı ile plaket ve teşekkür belgesi takdiminden sonra program sona erdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.