'Milli İttifak' adaylarını tanıttı

Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak’ın Bayburt aday tanıtım toplantısı gerçekleşti.

'Milli İttifak' adaylarını tanıttı
Bayburt Postası - Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi tarafından oluşturulan Milli İttifak’ın Bayburt aday tanıtım toplantısında konuşan BBP Genel Başkan Yardımcısı ve Bayburt Milletvekili adayı Ünsal Karabulut, "Maalesef Bayburt imar edilmedi. Mahmur bir kent haline maalesef gelmedi ve hep göç vermeye devam etti. İnsanlarımız işsizlik ve istihdam konusunda hep sıkıntı çektiler" dedi.

Ülke gündemine de değinen Karabulut, insanların borç batağına sürüldüğünü belirterek, "Tüm partilere oy vermiş kardeşlerimizi bizim kardeşlerimiz. Hepsinin oyuna talibiz. Milli İttifak baraj filan dinlemez. 'Milli İttifak' milli iktidar olacak. Yaşanabilir bir Türkiye, bir Bayburt için Milli İttifak diyoruz" diye konuştu.
 
Karabulut, seçim startını verdiklerini belirterek Bayburt'ta tüm köylerde seçim çalışmalarını sürdüreceklerini ve Milli İttifak'a destek isteyeceklerini kaydetti. 

Saadet Partisi ikinci sıra milletvekili adayı Şahin Erkul ise, "Milli Görüş demek yeni bir medeniyet, yeni bir dünya demek, hak merkezli düzen demek, herkese hakkını veren düzen demek. Mili İttifak'ın davası İslam, gayesi Allah rızası, hedefi hakkın hakimiyeti. Bunun için son güne kadar seçim çalışmlarımızı sürdürerek, hemşehrilerimizi bu ittifaka davet etmeye ve destek istemeye devam edeceğiz" şeklinde konuştu.  

Programda bir konuşma yapan Saadet Partisi İl Başkanı Osman Nuri Temur ise iktidara yüklendi. Temur, şunları kaydetti:

"Bugün burada 'faiz bir dünya gerçeğidir' diyenlerin değil, 'faiz insanlığı kemiren baş belası bir mikroptur' diyenlerin tanıtımını yapıyoruz. Bugün burada 'Ya Allah bismillah diyerek' kilise açanların değil hükümet protokolüne besmele ile başlayanların tanıtımını yapıyoruz. Bugün burada Bayburt'umuzda göçü engelleyemeyen, açlık sınırının 1.334 lira olduğu ülkemizde 949 liraya asgari ücrete mahkum eden ve bununla övünenlerin değil, hükümet ortağı olduğu dönemlerde ağır sanayi hamlesini gerçekleştirenlerin tanıtımını yapıyoruz. Bugün iktidara geldiğinde 80 yılda 200 milyar borçlanan ülkemizi, 13 yıl sonra 600 milyar liraya çıkaranların değil, koalisyon ortağı olarak iktidar olduğu dönemde Türkiye'de denk bütçeyi, havuz sistemini kuranların tanıtımını yapıyoruz. Bugün memura yüzde 2, 3 oranla zam yapalım diye pazarlık yapanların değil, hükümet olduğu gün yüzde 50 zam yapanların tanıtımını yapıyoruz. Bugün burada kurtuluşu Avrupa Birliği'nde arayanların değil, kurtuluşu İslam Birliği'nde arayanların tanıtımını yapıyoruz. Bugün burada 'İslam Batı Medeniyeti karşısında mağlup olmuştur' diyenlerin değil, 'İslam yücedir, onun üzerine hiç bir şey çıkamaz' diyenlerin tanıtımını yapıyoruz. Şimon Perez'i mecliste alkışlayanların değil, Muhsin Yazcıoğlu, Necmettin Erbakan gibi dava adamlarını ayakta alkışlayanların tanıtımını yapıyoruz. İhale peşinde koşanların koşanların değil, davası uğrunda her  türlü fedakarlık yapanların tanıtımını yapıyoruz. İnşallah 35 gün içerisinde elimizden geldiği kadar insanımızla buluşup ülkemizin geldiği bu durumu anlatacağız. İnşallah 8 Haziran'da Milli İttifak meclise girecektir."      
 
Halk Eğitim Merkezi Salonu'nda düzenlenen ve gençlerin sloganlarla renk kattığı geceye Saadet Partisi Bayburt İl Başkanı Osman Nuri Temur, Büyük Birlik Partisi Bayburt İl Başkanı Turgut Çikot, Gümüşhane SP Milletvekili adayı İsmail Hakkı Akkiraz ve partililer katıldı.




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
veli 9 yıl önce

ali beyin yotumundan tahminen milliyetçi harekete mensup olduğunu tahmin ettim.yanılıyorsam affola.sorum şu milli i̇ttifak büyük bir ittifak hareketi planlayarak mhp'ye tekli̇f götürmüştür.mhp ise görüşme tenezzülü bile göstermemiştir.i̇ktidar alternatifi olmak varken görüşme nezaketinde bile bulunmayan bir parti karşımızda dururken ne diye milli ittifaka eleştiri yapılır aklım almıyor...

Avatar
ülkücü 9 yıl önce

takdi̇r edi̇yorum maşAllah destekleri̇mi̇z si̇zlerede yürü milli ittfak !

Avatar
ali 9 yıl önce

yine sonu ve oyu ak partiye dönecek bu yapılanma hiçte gerçekçi değil. kimse kimseye inanmıyor. sonu düşükle neticelecek olan bir birliktelik. çünkü bunlar hep bunu yapıyorlar. üç beş tane bu davaya inanmış insanları bari ümitlendirmeyin. her iki partiyi de kapatıp gideceğiniz yerlere gidin.

Avatar
ALİ 9 yıl önce

ali bey sizi bu nezaketinizden dolayi tebrik ediyorum. ama doğruluk payi var. geçtiğimiz yerel seçimlerde saadetin adayi kadar seçmenden oy sözü alan biri oldumu, yada onun kadar para harcayan, seçmene giden. sonuç ne oldu hüsran. ben inanin kimseye acimadim adaya acidim. onun için böyle bir yorum yaptım. yine ayni olacak kazanamaz diyerek mhp kazanacağina yine akp ye verelim diyecekler. davasinda samimi olan, çizgisinden sapmayan, milli görüş gömleğini çıkarmayan, bayrak düşmani olmayanlari tenzih ediyorum.

Avatar
AHMET 9 yıl önce

ülkücü ismi ile yorum yapan kardeş, ülkücü olmayipda bu işi maksatli yapiyorsan yanilirsin. alperenci isen alperen adini kullan. dürüst ol.

Avatar
saadete gel 9 yıl önce

alperende biziz ülkücüde biziz mhp içerisinde o kadar çakma ülkücü var ki onlardan söz et kardaş bizleri ayıranlar utansın böyle bir potansiyeli geri çeviren bahçeli utansın iktidar olmak varken yazık çok yazık !