MHP adayları da oyunu kullandı

MHP adayları da oyunu kullandı... Karaoğlu Bayburt'ta, Kayaalp ise Arpalı'da sandık başındaydı... İşte detaylar...

MHP adayları da oyunu kullandı
Bayburt Postası - Milliyetçi Hareket Partisi Bayburt Milletvekili adayı Dr. Karabey Kadri Karaoğlu, oyunu Bayburt merkezde kullandı. Cumhuriyet Ortaokulu'na gelen Karaoğlu, sandık görevlileriyle selamlaştıktan sonra, oyunu 1053 nolu sandıkta kullandı. 

"Seçimlerin başta Bayburt olmak üzere tüm ülkede hayırlar getirmesini diliyorum" diyen Dr. Karaoğlu, oyunu kullandıktan sonra, sandık görevlilerine başarılar diledi. 

MHP Bayburt Milletvekili Tamer Kayaalp ise Arpalı'da sandık başına gitti. Arpalı Belediyesi eski Belediye Başkanı Aydın Irmak'ın eşlik ettiği Kayalp, özellikle kıyafeti ile dikkat çekti. Seçim çalışmaları boyunca da renkli ve rahat kıyafetleri ile dikkat çeken Kayaalp, seçim günü de yine renkli görüntüler verdi. Kravat kullanmayan Kayaalp, denizci arması bulunan beyaz bir ceket tercih etti.

Arpalı Şehit Fatih Kostik Ortaokulu'nda oyunu kullanan Kayaalp, "seçimlerin ülkemize hayırlar getirmesini diliyorum" dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.