Kayaalp: "Bayburt ile hikayem bitmedi.."

2015 milletvekili seçimlerinin, Bayburt özelinde en renkli adayı da oydu: Tamer Kayaalp...

Kayaalp: "Bayburt ile hikayem bitmedi.."
Bayburt Postası - Seçimler tarihi, başarı ve başarısızlıklar kadar seçim arenasına renk katan adaylarla da anılırlar... 2015 milletvekili seçimlerinin, Bayburt özelinde en renkli adayı da oydu: Tamer Kayaalp...

Kayaalp, seçim sathına girildiği günden itibaren gerek açıklamaları, gerek tercih ettiği şık ve tarz kıyafetler, gerekse sosyal medya paylaşımları ve kullandığı aksesuarlar ile 2015 seçimlerinin unutulmazları arasına girdi. 

Eşi ve çocukları ile birlikte Bayburt'ta seçim çalışmalarının en renkli siması olan Tamer Kayaalp'in, "son bombası" ise seçim gecesi Bayburt'tan ayrılırken paylaştığı video oldu...

Bayburt'tan Ankara'ya hareket ettiği saatlerde "şimdilik benden bu kadar" diye başlayan veda mesajıyla yola çıkan Kayaalp, rahmetli Barış Manço'nun 'yaz dostum' şarkısı eşliğinde, biraz sitemkar biraz hüzünlü ama herşeye rağmen keyifliydi!

Köyü Arpalı'ya selam 'çakan', Bayburt'a "seninle hikayem bitmedi" diyen Kayaalp, şu sözlerle veda etti: 

"Bayburt adaylığım açıklandığı günden itibaren işimi gücümü, ailemi bırakıp verdiğim mücadeleyi; 16 yıl sonra, MHP olarak ikinci kez Bayburt'tan bir arkadaşımı meclise göndererek tamamladım. Adaylığım süresince susulacak yerde sustum, konuşulacak yerde konuştum, koşulacak yerde koştum. Ve Kadri arkadaşımı, yani Sayın Vekilimi kutlayıp evime dönmek üzere yola çıktım. Ve Bayburt'ta ki kardeşlerim kutlamalarını yapıp evlerinde istirahatlerine çekildikleri şu saatlerde ben hala yollardayım. Şüphesiz, başarılı olmanın iç huzuru ile... Şunu da belirtmeliyim; Arpalı beni utandırmadın, bende seni utandırmayacağım. Bayburt; seninle de bitmeyen hikayem burada da bitmedi, bunu da böyle bilesin."

İşte Kayaalp'in "son bombası" diyebileceğimiz 'yol' videosu...


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.