Karabulut'tan AK Parti adaylarına: 'Hodri Meydan'

Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Ünsal Karabulut, AK Part Bayburt Milletvekili adaylarına medya veya halkın önünde tartışmaya davet etti.

Karabulut'tan AK Parti adaylarına: 'Hodri Meydan'
Bayburt Postası - Saadet Partisi Bayburt Milletvekili adayı Ünsal Karabulut, AK Part Bayburt Milletvekili adaylarına medya veya halkın önünde tartışmaya davet etti. 7 Haziran 2015 tarihinde yapılacak genel seçimlerde; Büyük Birlik Partisi ve Saadet Partisi'nin Millî İttifakında Bayburt'tan milletvekili adayı olan Ünsal Karabulut, "Sözde Yeni Türkiye, yeni Bayburt" sloganıyla yola çıkan AK Parti'nin Bayburt Milletvekili adaylarına 'hodri meydan' diyerek, bir televizyon programında veya Bayburt'ta halk önünde tartışmaya davet etti.
Saadet Partisi  Bayburt Milletvekili adayı Karabulut; “İstedikleri televizyonda, istedikleri gazeteci ile istedikleri saatte Bayburt'u tartışmaya davet ediyorum. Biz tartışalım ki Bayburt halkı kimin nasıl bir müktesabata sahip olduğunu öğrensin” dedi.

Çağrısında; 7 Haziran'da gidilecek olan seçimi hatırlatan Karabulut, “Çocuklarımızın  geleceğine, millî kimliğimizin akıbetine  karar vereceğimiz seçim. 13 senedir Türk milleti yok sayılmaya çalışılıyor. Türk milletine yapılan bu zulme dur diyeceğimiz bir seçim. İnsanları korkutan, baskı yapan bir zihniyete, Bayburt'ta yaşayan her insana aynı hizmeti götürmeyen bir zihniyete dur deme vaktidir” dedi.
Karabulut, Bayburt halkının Milletvekili adaylarını tanıma hakkının olduğunu sözlerine ekleyerek şunları söyledi:

"Bayburt'tan 22 aday adayı yarıştı. Ancak, 'gizli oy- gizli tasnifle' tamamen antidemokratik bir safsata ile 'Bayburtluların tanımadığı, Türk kamuoyunun ve biz gazetecilerin ise, "THY Yönetim Kurulu Başkanı Hamdi Topçu'nun; yurtdışında okuyan kızının sınavsız İTÜ'ye geçişini sağladığı için 220 bin dolarlık saat hediye etmesinden, 17-25 Aralık yolsuzluk soruşturmasının da Baş aktörlerinden birisi  olan Naci Ağbal'ın; Halk Bankası'na ve yurtdışında şubesi bulunan 12 bankaya kesilen vergi cezası raporlarını da ortadan kaldırarak kamunun 2 milyar lirasının çöpe gitmesine neden olduğu iddialarından yara aldığını ve bunun da altından kalkamadığını biliyoruz."

"Kul hakkı yemeğe devam"

"Tamamen atama vekil adayı olarak geldi Bayburt'a. Ancak; şöyle bir incelediğimde kendilerine içimden sormak geliyor. Siz bölgenizden aday olamadınız sizi Bayburt'a atadılar, sizce bu diğer vekil aday adaylarının kul hakkına girmiyor mu? Kalben inanç mı önde olmalı yoksa nefis yenilgisi mi? Bayburt AK Parti teşkilatına gelince sizler; Bayburt'un suskun halkını hiç yanıltmıyorsunuz. Öncenizde ve şimdinizde aynı kafa yapısı var. Bayburtlu hiç bir insana körü körüne 'Evet' demez.  Tek doğru 'Dürüstlüktür.' Hak yoludur. Allah yoludur. Bu yol uğruna bu dünyalığını mahveden profilleri hayretler içinde ve ders alarak izliyorum."

"Halktan kopuk olanlar sorun çözemez"

"Politikanın geçim kaynağı, mevki ve makam olarak değil, topluma hizmet olduğunu ifade eden Karabulut; "Önemli noktalardan bir taneside; eleştiri ve özeleştiriye açık olan adaylara ihtiyacımız var. Bayburt halkını seven onlarla tabanda ilişkileri koparmamış, sorunlarını dinleyen ve pratik çözümler üreten, hastalıkta, sağlıkta, sevinçli günlerinde yanında olacak, onları onurlandıracak, Bayburt toplumundan sevgi ve saygısını eksik etmeyen adaylara ihtiyacımız var. Bohem hayatı yaşayan insanlara değil..Bayburt halkının ve Türk milletinin 'müreffeh' geleceği için mücadele veren 'Vesayetçisi olmayan' vekillere ihtiyaç var. Dolayısıyla; Sayın Ağbal ve 2.Sıra adayı Özbek'le halkımıza açık yapılacak bir 'Tanınma Toplantısının hem, partililer hem de Bayburt insanımızın tanıma fırsatı bulacağına adaylarımız açısından olumlu ve sıcak bir iklim yaratmasına vesile olacaktır. İlgili zevattan Bayburt'un menfaatleri için 'anlayışlı' olmalarını çağrıma kulak vermelerini beklerim.”

Saadet Partisi'nin Milletvekili adayı Karabulut, Bayburt Milletvekili olarak seçildiği zaman Bayburt Belediyesi ve Bayburt Valiliğinin  tabelasının önüne TC yazdıracağını da sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
HİLAL GÜL... 9 yıl önce

helal olsun ıste baskan ıste vekıl !!! gozunu ac bayburt gozunu hırsızın degıl hakkın yanında ol.