Bülbül: "Kölelik düzenini sona erdireceğiz"

CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, seçim çalışmalarını sürdürüyor.

Bülbül: "Kölelik düzenini sona erdireceğiz"
Bayburt Postası - CHP Bayburt Milletvekili adayı Murat Bülbül, seçim çalışmalarını sürdürüyor. Taşeron işçilerle bir araya gelen Bülbül, CHP iktidarında taşeron işçi sorununa kökten çözüm üretileceğini belirterek, "Aylık gelirleri açlık sınırının altında ve geçinemiyorlar. Haftada 1 gün dahi izin hakları olamayan emekçi kardeşlerimizin,  iş kazaları ve can güvenlikleri konusunda endişeleri devam ediyor.  Bayburt’ta hiçbir işçi halinden memnun değil. İnsanca yaşana bilir bir şehir istiyorlar. Seçim beyannamemizde bulunan bu sorunu 3 ay içerisinde sonlandırıp, taşeron işçi adı altında kurulan bu kölelik düzenini sona erdireceğiz. Bunun sözünü veriyoruz" dedi.  

Bayburt'tan aday olan tüm siyasi partilerin vaatlerde bulunacağını ama önemli olanın Bayburt adına çözüm üretecek olan projeler olduğunu söyleyen Bülbül, "Bu projelerin ve sorunların köklü çözümü için gerçekçi olan tek bir adres Cumhuriyet Halk Partisidir. Çalışarak üreten, işsiz sorununu çözen, kula kulluk edilmeden yaşanan, başı dik gezen insanların yaşayabildiği, üniversite öğrencisinin boş gezmediği, göç olgusunun sona erdiği, sağlık hizmetlerinin tamamının Bayburt’ta gerçekleştiği, sosyal dönüşüm projeleriyle kent vizyonunun hayat bulduğu, kültür ve turizm değerlerinin ön plana çıktığı, çiftçisinin ürettiğinin karşılığını alabildiği, musluklarından akan suyunun rahatlıkla içilebildiği, işsizlerinin geçici değil sürekli çalışabildiği,insanlarının özgürce düşüncelerini açıkladığı yaşanabilir bir Bayburt’un hayalini gerçekleştirmek bizlerin boynunun borcudur. Çünkü Bayburt’ta yaşayan insanımız bunu fazlasıyla hak etmektedir" diye konuştu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.