Albay Güler de yeniden aday

Avukat İsrafil Kahraman'ın ardından emekli Albay Atilla Güler de aday adayı olduğunu açıkladı.

Albay Güler de yeniden aday
Bayburt Postası - AK Parti'de adaylık başvuruları devam ediyor. Avukat İsrafil Kahraman'ın ardından emekli Albay Atilla Güler de aday adayı olduğunu açıkladı. 7 Haziran'da milletvekilliği genel seçimlerinde aday olmasına rağmen listelerde yer alamayan Güler, 1 Kasım tarhinde yapılacak olan 26. dönem milletvekilliği genel seçimlerinde yeniden aday adayı olduğunu açıkladı. 

Güler, AK Parti genel merkezine başvurusunu yaptığını belirttiği açıklmasında şunları kaydetti: 

"01 Kasım 2015 tarihinde ülkemiz ve milletimizin geleceği açısından çok önemli bir Milletvekili genel seçimi yapılacaktır. Bayburt ve Bayburt'luya olan gönül bağım ve hizmet düşüncemi T.B.M.M. çatısı altında sürdürmek amacıyla bugün AK Parti Genel Merkezinde yapmış olduğum başvuru ile Bayburt Milletvekili Aday Adaylığımı açıklamaktan büyük mutluluk duymaktayım. Tüm Bayburt'lu hemşehrilerim ile parti genel merkez, Bayburt il, ilçe, belde ve köy/mahalle teşkilatı delegelerine saygılar sunar, hayırlı olmasını dilerim."

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Gençliği 9 yıl önce

Değerli komutanımıza abimize Allah hayırlı etsin inşAllah çok iyi birisidir