Gökçedere Göleti Sulaması hızla inşa ediliyor

Ülkemizin dört bir yanını baraj, gölet ve içme suyu tesisleriyle donatmak için çalışan Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bayburt Demirözü Gökçedere Göleti Sulaması inşaatını büyük bir hızla sürdürüyor.

Gökçedere Göleti Sulaması hızla inşa ediliyor
Bayburt Postası - Orman ve Su İşleri Bakanlığı, Bayburt Demirözü Gökçedere Göleti Sulaması inşaatını büyük bir hızla sürdürüyor.

Bakanlığa bağlı Devlet Su İşleri (DSİ) Genel Müdürlüğü tarafından inşa edilen ve şu an itibariyle yüzde 59 fiziki gerçekleşme sağlanan sulama projesi ile 10 bin 140 dekar zirai arazi suya kavuşturulacak. Gökçedere Göleti’nden alınacak suyu zirai arazilere iletecek projede günümüz itibariyle ana boru hattı üzerinde 4 bin 393 metre, yedek boru hattı üzerinde ise 35 bin 683 metre boru imalatı tamamlandı.

Tesisin hizmete açılmasıyla ülke ekonomisine 7 milyon 291 bin TL katkı sağlanması ve  1.014 kişiye istihdam alanı oluşturulması hedefleniyor.

“Bayburt’ta Sulanmadık Arazi Bırakmamak İçin Büyük Bir Gayretle Çalışıyoruz”

Orman ve Su İşleri Bakanı Prof. Dr. Veysel Eroğlu ülke genelinde şantiyelerin ara vermeden çalıştığını kaydederek şunları söyledi:

“Özellikle Bayburt’ta sulanmadık arazi bırakmamak için büyük bir gayretle çalışıyoruz. Bölgedeki zirai arazilerimizi suyla buluşturmaya ve çiftçilerimizin gelirini artırmaya devam edeceğiz.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
DÜRÜST BAYBURTLU 7 yıl önce

İNŞA EDİLİYOR DESENİZ ANLARIM DA HIZLA İNŞA EDİLİYOR BAYBURT İÇİN DOĞRU BİR İFADE DEĞİLDİR ÇÜNKÜ BAYBURTTA BİR YOL ÇALIŞMASI 15 SENE DE BİTMİYOR LÜTFEN KELİMELERİNİZE DİKKAT EDİN ALT YAPI HALA BİTMEMİŞ BU ÖRNEKLERDEN DE ANLAŞILACAĞI ÜZERE BAYBURTTA İNŞA EDİLİYOR DEMEK YILLAR SÜREN BİR EYLEMDİR HIZLA İNŞA EDİLİYOR AYBURT İÇİN GEÇERLİ BİR İFADE DEĞİLDİR İNANIN BU DURUMA DİKKAT ÇEKMEK İÇİN BU YORUMU YAZDIM İNSANLAR GÖRSÜN VE BU BELEDİYENİN İŞ YAPMAK DİYE BİR DERDİ OLMADIĞINI ANLASINLAR ARTIK HALKIMIZ BU BELEDİYENİN GERÇEK YÜZÜNÜ GÖRSÜN BUNLARI SÖYLEMEK İSTEDİM