Bayburt Belediyesi GES Projesi'nin kapasitesi artıyor

Yenilenebilir ve temiz enerji kaynaklarının üretiminde ve kullanımında öncü kuruluşlardan olan Bayburt Belediyesi‘nin Yeni Güneş Enerjisi Santrali’nin yapımı tüm hızıyla devam ediyor. 

Bayburt Belediyesi GES Projesi'nin kapasitesi artıyor

Bayburt Postası - Şingah Mahallesi Düzlük mevkinde bulunan Bayburt Belediyesi’ne ait 30 bin metrekare arsa üzerinde yapımı devam eden santralin güneş paneli montajı sürüyor. 15 Milyon TL bedelli projede devletin üretilen enerjiyi 10 yıllık alım garantisi bulunuyor. 

Yıllık 3 Milyon 650 Bin KWS  (3.650 GWH) enerji üretim kapasitesine sahip 2.288 kWp gücündeki santral hakkında açıklamalarda bulunan Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, “Bildiğiniz üzere tüm dünyada olduğu gibi ülkemizde yenilenebilir temiz enerji kaynaklarına yöneliyor. Santralimiz enerji üretimine başladığında belediyemizin bütçesine yapacağı katkının yanında ülkemizin temiz enerji projelerine de destek olacak. Bu alandaki öncü belediyelerden biriyiz. Projenin yapımına başlarken bir şey söylemiştik. “GES üretecek Bayburt kazanacak” diye belediyemizin geliri arttıkça hizmet kalitemiz aratacak. Hizmet kalitemiz artıkça Bayburt’umuz için hayallerimizi gerçekleştirmek adına elimiz güçlenecek. Hemşehrilerimiz müsterih olsunlar. Bayburt için büyük hayaller kuran ve bu hayallerin gerçekleşmesi için var gücüyle çalışan bir belediyeleri var” ifadelerini kullandı.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Ozan 2 yıl önce

MHP Lİ Belediye başkanına sorum: Seçimde vaadi olan şehit osman altına tünel projesi ne durumdadır?

Bayburt postası saklamadan iletsin.