Rektör Coşkun, '7. Avrasya İpek Yolu' konferansına katıldı

Bayburt Üniversitesi, 7. Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri konferansına katıldı.

Rektör Coşkun, '7. Avrasya İpek Yolu' konferansına katıldı
Bayburt Postası - 7. Avrasya İpek Yolu Üniversiteleri Konferansı, 13 farklı ülkeden yaklaşık 40 üniversitenin katılımıyla Ürdün’ün başkenti Amman’da düzenlendi. Konferansta Bayburt Üniversitesi’ni Rektör Prof. Dr. Selçuk Coşkun ve Uluslararası İlişkiler Ofis Koordinatörü Dr. Öğretim Üyesi Selahattin Koşunalp temsil etti. 

Rektör Coşkun, etkinlik boyunca İpek Yolu üzerinde bulunan üniversitelerin temsilcileriyle, Türk-Arap ve dünya üniversiteleri arasındaki işbirliklerinin artırılmasına yönelik çeşitli temaslarda bulundu. Etkinliğe davetli olarak katılan Coşkun ve Koşunalp, Bayburt Üniversitesi’nin yurt dışı ilişkilerini geliştirmek için Princess Sumaya University for Technology (Ürdün), Amman Arab University (Ürdün), Institute of Southern Punjab Multan (Pakistan), Al-Zaytoonah University  (Ürdün), Applied Science Private University (Ürdün), Al-Quds University (Filistin) ve Zeta International Center (Ürdün) üniversiteleri ile iş birliği ve Mevlana antlaşmaları gerçekleştirdiler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.