Palandöken'den karne uyarısı

TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, 2014-2015 Eğitim-öğretim yarıyılının bitmesi nedeniyle verilen karnelerde kırık notu olan çocukların üzülmemesi gerektiğini belirtti.

Palandöken'den karne uyarısı

2014-2015 Eğitim-öğretim yarıyılının bitmesi nedeniyle verilen karnelerde kırık notu olan çocukların üzülmemesi gerektiğini belirten TESK Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Kötü not diye bir şey yok. Dün itibariyle sömestri tatiline giren ilköğretim ve ortaöğretimdeki 18 milyon öğrenci ile birlikte 896 bin öğretmenimiz tatili hak etmektedirler. Çocuklarımıza sevildiğini hissettirmeli, onları desteklemek için küçük hediyelerle ödüllendirmeliyiz” dedi.

“Aileler çocuklarına inansın ve güvensinler"

Ülkemizdeki 62 bin okulumuzun yarı yıl tatiline girmesi nedeniyle yazılı bir açıklama yapan Türkiye Esnaf ve Sanatkarlar Konfederasyonu (TESK) Genel Başkanı Bendevi Palandöken, “Bu tatili öğrenciler ve veliler başta olmak üzere öğretmenlerimizde çok iyi değerlendirmelidir. Ülke olarak geleceğimizin teminatı, yarının büyükleri olan çocuklarımız ikinci döneme zinde başlamalıdır. Başarısız çocuk yoktur. Çocuklarımız bizler için çok değerlidir. Başarısızlıkları değil başarılı olduğu yönleri unutulmayıp, ön plana çıkarılmalıdır. Tüm veliler geleceğimizin olan çocuklarımızı bu yarıyıl tatilinde sıkmadan dinlendirerek destek olunmalıdır ki başarılı bir ikinci yarıyıl geçsin. Öğrencilerimizde düzenli bir şekilde ödevlerini yaparak, kendilerini ikinci yarıyıla hazırlamalıdırlar. Diğer taraftan öğrencilerle birlikte tatile giren 896 bin öğretmenimizi de unutmayalım. Onlarda bu tatili iyi değerlendirip yorgunluklarını atarak, ikinci yarıyıla başlamaları gerekir. Başarılmayacak hiçbir şey yoktur. Çocuklarımıza inanıyoruz, tüm ailelerde çocuklarına inansın ve güvensinler” diye konuştu.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.