Öğrencilerden “Belediye Çocuk Korosu” teklifi

Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin Belediye Başkanı H.Ali Polat’a gerçekleştirdikleri ziyaret, neşeli bir sohbete dönüştü. Okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesini, bilgisayar, projeksiyon aleti ve laboratuarlarının geliştirilmesini isteyen öğrencilerin bir de sürpriz talebi oldu. Belediyeye bağlı bir çocuk korosu kurulmasını öneren öğrenci grubu, ayrıca şehrin su sorununun çözülmesi gerektiğine değindi. Şehrin yaşadığı su sıkıntısı ile ilgili öğrencilere bilgiler veren Başkan Polat, bu sorunu iki aşamada çözebileceklerini söyledi. Birinci aşama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Polat, şehir içi içme suyu şebekesinin yenilenmesinin ise önümüzdeki yıl yapılacağını açıkladı.

Öğrencilerden “Belediye Çocuk Korosu” teklifi

Öğrenciler Başkan Polat'a, Belediye Çocuk Korosu oluşturalım teklifinde bulundu...Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu öğrencilerinin Belediye Başkanı H.Ali Polat’a gerçekleştirdikleri ziyaret, neşeli bir sohbete dönüştü. Okul kütüphanelerinin zenginleştirilmesini, bilgisayar, projeksiyon aleti ve laboratuarlarının geliştirilmesini isteyen öğrencilerin bir de sürpriz talebi oldu. Belediyeye bağlı bir çocuk korosu kurulmasını öneren öğrenci grubu, ayrıca şehrin su sorununun çözülmesi gerektiğine değindi. Şehrin yaşadığı su sıkıntısı ile ilgili öğrencilere bilgiler veren Başkan Polat, bu sorunu iki aşamada çözebileceklerini söyledi. Birinci aşama çalışmalarının devam ettiğini söyleyen Polat, şehir içi içme suyu şebekesinin yenilenmesinin ise önümüzdeki yıl yapılacağını açıkladı.


Başkan Polat öğrencilere taleplerini not ettiğini ve her biriyle ilgileneceğini söyledi. Belediye Başkanlığı makamında gerçekleşen ziyarete Milli Eğitim Şube Müdürü Altan Kalkın, Mehmet Akif Ersoy İlköğretim Okulu Müdürü Mehmet Albayrak ve öğrenciler İlknur Hacer Gencer, Meryem Yazıcı, Haydar Kılıç katıldı.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.