Kocaağaoğlu'ndan eğitim yardımı

Hayırsever işadamı Hacı Kocaağaoğlu, Bayburt'ta bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

Kocaağaoğlu'ndan eğitim yardımı
Bayburt Postası - Hayırsever işadamı Hacı Kocaağaoğlu, Bayburt'ta bin 500 öğrenciye kırtasiye yardımında bulundu.

İl Milli Eğitim Müdürlüğünce hayırsever işadamının hediyelerini öğrencilere dağıtmak için Bahir Neceta Sorguç İmam Hatip Yatılı Bölge Ortaokulu'nda tören düzenlendi.

Törene İl Milli Eğitim Müdür Yardımcıları Metin Bilgin ve Kemalettin Karabulut, Okul müdür Ali Osman Akbaş, hayırsever işadamı Hacı Kocaağaoğlu ile taşıma merkezi okul müdürleri katıldı.

Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Karabulut, yaptığı konuşmada, bu törenin Bayburt'un içerisinden yetişmiş, hayırsever işadamı Hacı Kocaağaoğlu'nun doğup büyüdüğü memleketini unutmadığını belirterek, "Bu maksatla siz öğrencilerimize bir hediye takdimi olacak. Hayırsever işadamımızın bu hediyeleri il genelindeki bin 500 öğrencimize ulaşacak. Bu hediyelerimiz merkez Yatılı Bölge Okulu ile taşıma merkezi okullarımızdaki öğrencilerimize ulaşacak. Ben öğrencilerimiz ve milli eğitim camiası adına hayırsever işadamımıza teşekkürlerimi iletiyorum. Her zaman desteklerini bekliyoruz" dedi.

Bayburtlu hayırsever işadamı Hacı Kocaağaoğlu ise öğrencilere eğitime önem vermelerini, maddiyatı hiç düşünmemelerini söyleyerek, "Okuyun, Elhamdülillah şimdi vakıflarımız var, hayırsever ağabeyilerimiz var, devletimiz zaten öğrencilerin elinden tutuyor. Onun için maddiyatı hiçbir zaman problem etmeyin" dedi.

Konuşmaların ardından hediyelerini alan öğrenciler, işadamı Kocaağaoğlu ile okul merdivenlerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

kardeşim yardımı yapıyorsan gizli yap. öğrenciler bakın kaleminizi ben veriyorum beni caddede gördüğünüzde saygı duyun der gibi yardımı yapıyorlar. paran varsa gizli yap kardeşim.

Avatar
ceyda 9 yıl önce

yüreği güzel insanların olmasıda gurur verici tebrikler...

Avatar
ASİYE KARAKAŞ 8 yıl önce

o yardımı yapan insanın bakın kaleminizi ben veriyorum bana saygı duyun diyecek kadar basit düşündüğünü sanmam.kesinlikle bu gibi güzel şeylerin aleni olması gerekir ki teşvik amacı olsun.şayet siz aloş kardeş, yardım yapmak isterseniz gizli yapabilirsiniz ama kimseyi rencide etme hakkınız yok.sadaka gizli zekat aşıkardır.bunu öğrenin sonra yorum yazın oldumu.