Karaca, kaymakamlık mesleğini anlattı

Bayburt Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından "Mesleki Bilgilendirme ve KPSS" adlı panel düzenlendi.

Karaca, kaymakamlık mesleğini anlattı
Bayburt Postası - Bayburt Üniversitesi Sosyal Medya Kulübü tarafından "Mesleki Bilgilendirme ve KPSS" adlı panel düzenlendi. Panele konuşmacı olarak katılan Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca, öğrencilere kaymakamlık mesleğini anlattı.

Kaymakamlık mesleğinin zorlu bir süreç olduğunu ifade eden Karaca, "Kaymakamlık, toplumun her alanını kapsayan, yönlendiren bir meslektir. İnsanlar size kolayca ulaşabiliyor. Hayatta en önemli şeylerden biri bakış açısıdır. Neye ne şekilde baktığınız çok önemli. Bakış açınız sağlıklı olmalı" dedi.

Bayburt Üniversitesi'nde gerçekleşen panelin moderatörlüğünü de üstlenen Araştırma Görevlisi Ömer Faruk Gültekin ise,  yaptığı konuşmada akademisyen olmanın şartlarını anlatarak akdemisyen olmayı düşünen öğrenciler için önerilerini paylaştı.

Panel, katılımcılara teşekkür plaketlerinin takdimiyle sona erdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.