Terzi: "2015 yılı daha verimli olacak"

Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, beldeye yapılan hizmetler hakkında bir açıklama yaptı.

Terzi: "2015 yılı daha verimli olacak"
Bayburt Postası - Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, beldeye yapılan hizmetler hakkında bir açıklama yaptı. 30 Mart 2014 tarihinde yapılan yer seçimlerde Arpalı Belediye Başkanlığını ikinci kez kazanan Terzi, geride kalan 11 ayda Arpalı Beldesi'ne yapılan hizmetler hakkında Bayburt Postası'na açıklamada bulundu.

Terzi, 2014 yılı yaz sezonunu belediye imkanları ile yoğun geçirdiklerini belirterek, çeşitli bakanlıklar ve KUDAKA'ya sunulan projelerin kabulü ile 2015 yılının Arpalı için daha verimli olacağını belirtti.

Göreve geldiği günden itibaren ilk olarak Belediye Meydanı'nı ele aldıklarını belirten Terzi, maliyet bedellerini de dile getirdiği açıklamasında, "Belediye meydanını yeni baştan düzenledik. 225 bin lira civarında bir harcama yaptık. Meydana 60 bin lira maliyeti tutan saat kule yaptık. Arpalı Merkez Camisi'nin içinde şadırvanımız vardı, burayı da yenileyerek bahçe düzenlemesi yaptık" dedi.

2 bin 500 metrelik sulama kanalını 80 bin lira harcayarak tamamladıklarını belirten Terzi, asfaltlama, ağaçlandırma, park ve bahçeler, içme suyu konularında yapılan hizmetlerle ilgili şu açıklmayı yaptı:  

"Beldemizin muhtelif yerlerinde asfaltlama ve sıcak asfalt çalışması yaptık. Eski düğün salonuna 10 bin lira civarında bir harcama ile tadilat yaptık. Çiçekli mahallemizin 8 bin 500 lira tutarında cami düzenlemesini gerçekleştirdik. Çoruh kenarında yeni ağaçlandırma alanları hazırladık. Sezon itibariyle ağaçlandırma çalışmasını da başlatacağız. İçme suyumuzla ilgili bir çalışmamız var. Çatıksu Köyü'nde bulunan isale hattımızın borularını İller Bankası'ndan hibe yoluyla aldığımız 200 bin lira değerindeki borularla değiştiriyoruz. Beldemizin içerisinde park bahçelere 38 bin lira harcayarak düzenleme yaptık. Beldemize yeni güvenlik kameraları kurduk. 200 bin lira harcadık. Beldemiz şuanda  bir kaç noktadan takip edilebiliyor."

İstanbul Büyükşehir Belediyesi ve Esenyurt Belediyesi'nden alınan hibelere de değinen Terzi, konuşmasını şöyle tamamladı:

"İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nden 1 kamyon aldık. Esenyurt Belediyesi'nden park malzemeleri ve konteynırlar aldık. Bunun dışında projelerimiz var. KUDAKA'ya 1 proje sunduk. Turizm Bakanlığı'nda bir projemiz var. Çoruh kenarında güzel bir alan yapmayı düşünüyoruz. Çeşitli bakanlıklardan araç taleplerimiz var. 2015 yılı içerisinde daha güzel bir Arpalı'yı inşa edeceğiz. Çok iyi hizmetlerle halkımızı buluşturacağız."

İlgili haber:



Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.