Yeni 'imajı' belde sakinleri seçti

Arpalı'nın yeni Belediye Başkanı Şadi Terzi, ilk icraatlarından birini hayata geçirdi.

Yeni 'imajı' belde sakinleri seçti
Bayburt Postası - Arpalı Belediye Başkanı Şadi Terzi, ilk icraatlarından birini hayata geçirdi. Arpalı Belediyesi’nin logosu ve Arpalı'nın yeni "imajı"; yaklaşık 20 yıldır yaz kış demeden Arpalı’yı terk etmeyen leylekten yola çıkılarak, yuva yaptığı "cami kubbesi ve leylek figürü" oldu. 

Seçimlerin ardından yaptığı açıklamada Arpalı Merkez Camii’nin kubbesini 20 yıldır terk etmeyen leyleği, beldenin yeni imajına dönüştüreceklerini söyleyen Başkan Terzi, halkın oylamasına sunulan ve en çok oyu alan logonun belediye meclisi kararı ile kabul edildiğini açıkladı.

Terzi, Kayseri Erciyes Üniversitesi’nde görev alan akademisyenlerden Mimar Özlem Doğan ve Şehir Palancısı Umut Doğan’ın tasarladığı logoların halkın beğenisine sunulduğunu ve yapılan oylama sonrasında en çok oyu alan çalışmanın Arpalı Belediyesi’ni temsil eden logo seçilme hakkını kazandığını ifade etti.

        İŞTE YENİ LOGO: 

Konu ile ilgili daha önce Bayburt Postası’na açıklamalarda bulunan Başkan Terzi, leyleğin özellikle basında çıkan haberler sonrası Arpalı’nın bir turizm elçisi haline geldiğini belirterek, “Bizi kış aylarında bile terk etmeyen leyleği görmek için beldemize gelen insan sayısı her geçen gün artıyor. Arpalı’nın bir anlamda sembolü haline gelen leyleği belediye logosunda değerlendirmek istedik. Bu fikrimizi Arpalı’da kime danıştıysak uygun olacağını belirttiler. Bunun üzerine böyle bir karar aldık” demişti.


ARPALI'NIN TURİZM ELÇİSİ İLE İLGİLİ YAPTIĞIMIZ DİĞER HABERLER:




Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
hasan elci 10 yıl önce

konunum özü "Anne bizi Leylek mi Birakti Buraya ?"

Avatar
analitik 10 yıl önce

desene leylek ölürse logo değişecek

Avatar
leylekler 10 yıl önce

nivliler yok artık leylekler var :) :)