FETÖ'den tutuklu kaymakam Bayburt'a atandı

FETÖ'den tutuklu kaymakam Bayburt Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı!

FETÖ'den tutuklu kaymakam Bayburt'a atandı
Sakarya'da yürütülen Fethullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması (FETÖ/PDY) soruşturması kapsamında tutuklanan Akyazı eski Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, İçişleri Bakanlığı'nın yayınladığı son kararname ile 1'inci Derece Kadrolu Bayburt Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı.

İLGİLİ HABER: Bayburt'a 5 yeni isim atandı

Sakarya Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı, 12 Ağustos günü açığa alındıktan 10 gün sonra gözaltına alındı. Demokrasi nöbetlerine de katılan, makamında ve evinde yapılan aramalarda kişisel bilgisayarı bulunamayan, telefonlarına da format atıldığı belirlenen Kaymakam Kamuran Mustafa Ballı, 23 Ağustos'ta tutuklanarak cezaevine gönderildi. Kamuran Mustafa Ballı halen Bandırma 1 Nolu Cezaevi'nde tutuklu bulunuyor.

İçişleri Bakanlığı'nın dün gece yayınladığı ve 616 mülki idare amirinin görev yerinin değiştiği kararnamede tutuklu kaymakamın da ismi yer alıyor. Kararnameye göre Kamuran Mustafa Ballı 1'inci Derece Kadrolu Bayburt Valiliği Hukuk Müşavirliği görevine atandı.

Konu ile ilgili şu ana kadar açıklama yapılmadı. 
 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mustafa 7 yıl önce

ne diyim bilemedim bu ne lahana bu ne perhiz ne olacak bayburtlu bişe demez sesi cıkmaz Allah yardımcımız olsun

Avatar
metin 7 yıl önce

u nasıl düzen bu nasıl iş bu nasıl feto ile mücadele anlamak mümkün değil asker biz mit e haber verdik diyor kimsenin sesi çıkmıyor sucu rahmetli Büyük vatansever lider Ecevit e iftira atıyorlar kendi pisliklerini ona yıkmaya çalışıyorlar

Avatar
Selim 7 yıl önce

Bence bi yanlışlık var ve düzeltilecektir

Avatar
Hakikat 7 yıl önce

Ne yanlışlığı ataması mi yoksa Bayburt a atanmış olması mı Bir hata varsa temelden karşı çıkalım yoksa yanlış lar bitmez

Avatar
salih 7 yıl önce

İvedilikle Bir açıklama yapılması lazım yetkililerden...

Avatar
Enes 7 yıl önce

Kim rahmetli ecvitml

Avatar
ALOŞ 7 yıl önce

Aynı garip atama Gümüşhane Vali Yardımcılığına atanan da feto dan tutuklu . Nasıl işler bunlar anlayamadım.