Bayburt’a 5 yeni isim atandı

İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi.

Bayburt’a 5 yeni isim atandı
Bayburt Postası - İçişleri Bakanlığınca hazırlanan kararnameyle 616 mülki idare amirinin görev yeri değiştirildi. 12 mülki idare amirinin de bakanlık bünyesindeki görev yerlerinde değişikliğe gidildi. Kararnameye göre, 396 ilçe kaymakamı ile 106 vali yardımcısının yeri değiştirilirken, 75 kaymakam ve vali yardımcısı il hukuk müşaviri olarak görevlendirildi.

Karanameye göre; Bayburt’ta ise 5 yeni atama gerçekleşti. Bayburt Vali Yardımcılıklarına Artvin İl Hukuk İşleri Müdürü Mutlu Almalı ile Çıldır Kaymakamı Tamer Kılıç atanırken, Bayburt Valiliği Hukuk Müşavirliğine ise Akyazı Kaymakamı Kamuran Mustafa Ballı getirildi. Aydıntepe Kaymakamlığına Beylikova Kaymakamı Selçuk Haskırış, Demirözü Kaymakamlığına ise Kargı Kaymakamı Ali Erdoğan atandı.

Kaymakam çift Sivas’a, Karaca Yeşilova’ya

Öte yandan Bayburt’un iki ilçesinde görev yapan Yeliz ve Zihni Yıldızhan çiftinin yeni görev yerleri Sivas oldu. Yıdızhan çifti Sivas vali yardımcılıklarına atandı. Bayburt Vali Yardımcısı Abdulhamit Karaca’nın kaymakam olarak atandığı yeni görev yeri ise Burdur’un Yeşilova ilçesi oldu. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
mehmet alim yakupoğlu 7 yıl önce

SAYIN VALİM BAYBURT SİZİ VE YAPTIKLARINIZI HİÇ BİR ZAMAN UNUTMAYACAK !!!.Şüphesiz Hz. Allah, idare mevkiinde bulunan herkesten hesap soracaktır. İdaresi altmdakilerin haklarını gözetip gözetmediğini, yoksa zayi mi ettiğini muhasebe edecektir.

Avatar
çok şükür 7 yıl önce

abdulhamit kurtulduk senden