Yakutiyespor’dan son dakika darbesi: 2-2

BAL Ligi 1. Grup’ta 17. haftanın açılış maçında Yakutiyespor ile karşılaşan temsilcimiz her iki yarıda da önde götürdüğü maçta galibiyete hazırlanırken, son dakika gollerine engel olamadı.

Yakutiyespor’dan son dakika darbesi: 2-2
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, Yakutiye deplasmanından 1 puanla dönüyor. BAL Ligi 1. Grup’ta 17. haftanın açılış maçında Yakutiyespor ile karşılaşan temsilcimiz her iki yarıda da önde götürdüğü maçta galibiyete hazırlanırken, son dakika gollerine engel olamadı. Karşılaşma 2-2 sona erdi.

Hakem Aykut Oktay’ın yönettiği karşılaşma Kazım Karabekir Stadı’nda saat 12.30’da başladı. Rakibi karşısında ilk dakikalarda etkili olan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor, aradığı golü 34. dakikada buldu. Karşılaşmanın ilk yarısı temsilcimizin golcü ismi Recep Serkan Çetintaş’ın attığı golle 1-0 bitmesi beklenirken, Yakutiyespor son dakikalarda beraberliği sağladı. Her iki takımı da 1-1’lik sonuçla soyunma odasına gönderen gol, 45’te Yusuf Çolkan’dan geldi.

Sürpriz puan kaybı yaşamak istemeyen Bayburt Grup Özel İdarespor, ikinci yarıya da etkili başladı. Ev sahibi takıma karşı baskı kurduğu dakikalarda gol yollarında sonuca gidemeyen temsilcimiz, 80. dakikada yine Recep Serkan Çetintaş’la 2-1’i buldu. Takımının ve kendisinin 2. golünü kaydeden Recep Serkan Çetintaş, altın değerinde bir üç puan kazandırmaya hazırlanırken, bir kez daha son dakika şoku yaşandı. Yakutiyespor’dan Hasan Kadak, 90. dakikada kontra ataktan bulduğu golle skoru 2-2’ye taşıdı. Karşılaşma bu sonuçla tamamlandı.

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un maç fazlasıyla 6 puan farkla lider durumda bulunduğu BAL Ligi 1. Grup’ta haftanın diğer maçları yarın oynanacak. Grupta 17. hafta maç programı şöyle:

Göle Belediyespor - Beşirlispor
Beşikdüzüspor - Patnos Gençlikspor
Arhavi spor  - Kalkanderespor
Yomraspor  -  Karsspor
Iğdır Gençlerbirliğispor  - Faroz Gençlikspor
Çayelispor  -  Dersimspor

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Yeter 10 yıl önce

Hakkı çıksın ama Şükrü girmesin bide Kazım çıkmasın Erhan çıksın