Transfere son nokta

Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ara transfer sezonunun bitimine saatler kala bir futbolcuyu daha renklerine bağladı.

Transfere son nokta
Bayburt Postası - Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor ara transfer sezonunun bitimine saatler kala bir futbolcuyu daha renklerine bağladı. BAL Ligi 1. Grup’ta liderliğini sürdüren Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor 1987 doğumlu golcü isim Murat Aydın’ı renklerine bağladı.

Devre arasında Gökhan Özkan ve Uchechukwu Victor Odımba’yı renklerine bağlayan, geçtiğimiz günlerde ise Kerim Konur’la anlaşan Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor'da, Yomraspor’dan transfer edilen Murat Aydın’la ara transfer sezonuna son nokta koyuldu.

Kariyerinde Akçabaat Sebatpor’da profesyonelliğe geçiş yapan Murat Aydın, Kastamonuspor, Arsinspor, İskenderunspor ve son olarak Yomraspor formalarını giydi. 2013-2014 sezonuna Yomraspor’da başlayan Murat Aydın, oynadığı 17 maçta 8 gol kaydetti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.