Son keşfi de Trabzonspor'da!

Bayburt Postası - Bayburtlu  bir  futbolcu daha Trabzonspor altyapısına seçildi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Koordinatörü Şükrü Kayalı, profesyonel takımlara kazandırdığı genç yıldızlara bir yenisini daha ekledi.

Son keşfi de Trabzonspor'da!

Bayburt Postası - Bayburtlu  bir  futbolcu daha Trabzonspor altyapısına seçildi. Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor Koordinatörü Şükrü Kayalı, profesyonel takımlara kazandırdığı genç yıldızlara bir yenisini daha ekledi.

Futbola ilk olarak eski adıyla İl Özel İdarespor altyapısında başlayan 1998 doğumlu Abdurrahim Dursun, bir hafta süre ile katıldığı altyapı seçmeleri sonucunda Trabzonspor’a transfer oldu.

Altyapı seçmelerinde göstermiş olduğu performansla beğeni toplayan ve Türkiye’nin dört büyük takımından biri olan Trabzonspor altyapısına seçilen 15 yaşındaki Abdurrahim Dursun, en büyük hayalinin yıldız bir futbolcu olmak olduğunu ve Trabzonspor’a transfer olarak hayalindeki idealine kavuşmak için önemli bir adım attığını söyledi.

İyi bir futbolcu olmak adına elinden gelenin en iyisini yapacağını söyleyen Abdurrahim Dursun, “Bana güvenenleri mahcup etmeyeceğim. İnşallah burada başarılı olup Bayburt’u en iyi şekilde temsil edeceğim. Benim yetişmemde emeği olan ve elimden tutarak Trabzonspor gibi büyük bir kulüpte bir hafta süren seçmelere katılmamı sağlayan hocam Şükrü Kayalı başta olmak üzere sürekli beni destekleyen aileme ve arkadaşlarıma çok teşekkür ediyorum" dedi.

Kayalı : ''Başarısıyla gurur duyarız’’

Uzun yıllar antrenörlüğünü yaptığı Bayburt Grup Özel İdare Gençlikspor’un yeni sezonda takım koordinatörlüğüne getirilen Şükrü Kayalı ise Trabzonspor’a yeni bir futbolcu daha kazandırmanın mutluluğunu yaşadığını söyledi.

Abdurrahim Dursun’un bundan sonraki eğitim hayatını da Trabzon’da sürdüreceğini söyleyen Kayalı, “Biz Abdurrahim için elimizden geleni yaptık. Bundan sonrası onun elinde artık. Ondan isteğimiz iyi bir futbolcu olarak Bayburt’u da en iyi şekilde temsil etmesi. Biz de onun başarısıyla gurur duyarız” dedi.

Bölgeye futbolcu taşıyor

Uzun yıllar emek vererek yetiştirdiği isimleri bölgedeki profesyonel kulüplere kazandıran Kayalı, her yıl Trabzonspor altyapı seçmelerine kulübün altyapısından yetişen gençleri gönderiyor. Kayalı, Trabzonspor başta olmak üzere bugüne kadar Ankaraspor, Elazığspor, Samsunspor, Gümüşhanespor gibi profesyonel takımlara da futbolcu kazandırmıştı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.