Bayburtlu boksörler Bayrak ve Karakulaklı'dan madalya bekliyoruz

Bayburtlu boksörler Anıl Mehmet Karakulaklı ve Taha Bayrak, Fransa'da Türk Milli Takımını temsilen ringe çıkacak.

Bayburtlu boksörler Bayrak ve Karakulaklı'dan madalya bekliyoruz

Bayburt Postası - Bayburt Lisesi öğrencileri ve Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü bünyesinde Sporcu Eğitim Merkezi sporcuları 48 kiloda Anıl Mehmet Karakulaklı ile 57 kiloda Talha Bayrak, 14-22 Mayıs 2022 tarihlerinde Fransa’nın Normandia bölgesinde gerçekleşecek olan Uluslararası Okul Sporları Federasyonu Gymnasiade Yaz Oyunlarında ay yıldızlı forma ülkemizi temsil edecekler.

Bayburt Gençlik ve Spor İl Müdürü Adem Köse, turnuvaya katılan iki sporcusundan da madalya beklediğini ifade ederek, Bayburt'un boks sporunda Türkiye'de bilinen bir marka olduğunu ifade ederek, sporcularının Milli Takımı adına ringe çıkmalarının sevincini yaşadığını ve gurur duyduğunu söyledi. 

Öte yandan Karakulaklı ve Bayrak'ın içerisinde bulunduğu takımın antrenörlüğünü ise, Bayburt Üniversitesi Spor Bilimleri Fakültesi Beden Eğitimi Öğretmenliği Öğretim Üyesi Öğr. Gör. Onur Şipal yapacak. 

Öğr. Gör. Şipal’in Milli Takım antrenörü olarak görev almasından dolayı mutluluğunu dile getiren Bayburt Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mutlu Türkmen; Bayburt Üniversitesi akademik kadrosunda, dünya şampiyonlukları elde etmiş çok önemli isimlerin yer aldığını ve spor denilince de akla gelen ilk üniversitelerden birinin artık Bayburt Üniversitesi olduğunu vurgulayarak ISF’de, üstlenmiş olduğu görevinden dolayı Öğr. Gör. Şipal’i tebrik etti.


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.