Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da Erzincanspor'a mağlup!

TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta mücadele eden Bayburt Özel İdarespor, Anagold 24 Erzincanspor maçından da mağlup ayrıldı.

Bayburt Özel İdarespor, Gençosman'da Erzincanspor'a mağlup!

Bayburt Postası - Lige Bursa deplasmanında İnegölspor karşısında aldığı mağlubiyetle başlayan Bayburt Özel İdarespor, ligin ikinci haftasında da puanla tanışamadı.

Lige kamp dönemi geçirmeden apar topar katılan Bayburt Özel İdarespor Gençosman Stadyumu’nda Galatasaray ve Türk Milli Takımının golcü oyuncusu Ümit Karan’ın teknik direktörlüğünü yaptığı Erzincanspor ile karşılaştı.

Saat 16.00’da oynanan karşılaşmayı Necati Selçuk Şahin, Osman Baruk, Furkan Ulu hakem üçlüsü yönetti. 

İlk 15 dakikanın ardından oyunu ele alan Erzincanspor, Bayburt Özel İdarespor’u yarı sahasına hapsettiği 19. dakikada aradığı golü buldu. Sol kanattan yapılan ortada topu iyi takip eden Mustafa Batuhan Altıntaş sert bir kafa vuruşu ile topu filelerle buluşturdu. 0-1

3 dakika uzatma gören ilk 45 dakika Erzincanspor’un 1-0 üstünlüğüyle sonuçlandı.

Maçın ikinci yarısı konuk ekip Erzincanspor’un atak futbolu ile başladı. Sağlı sollu atakları karşılayan Bayburt Özel İdarespor, 60. dakikada rakip sahasında pozisyonlar bulmaya başladı.  

63’te Hüseyin Cihan Avcu’nun ceza sahası dışından sert vuruşunu Erzincanspor kalecisi Umut Kaya parmaklarının ucu ile son anda dışarı attı. Pozizyonun devamındaki korner atışında ceza sahası içindeki karmaşada top filelerle buluştu. Maçın orta hakemi orta sahayı gösterdiği anda yan hakemin uyarısı ile faul kararını verdi.  

66. dakikada ise, ceza sahasında Burak Bozbey’in vuruşuna Erzincanspor kalecisi Umut Kaya geçit vermedi.  

Maçın geride kalan dakikaları orta saha mücadelesi ile geçti.

5 dakika da uzatma gören karşılaşma  Erzincanspor'un 1-0 üstünlüğü ile sona erdi.

Bayburt Özel İdarespor, üçüncü hafta deplasmanda Bitexen Düzcespor ile karşılaşacak. 


 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.