Badminton turnuvası Bayburt’ta

Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton Grup müsabakaları Bayburt’ta yapılacak.

Badminton turnuvası Bayburt’ta
Bayburt Postası - Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton grup müsabakaları Bayburt’ta yapılacak. Gençlik Spor Genel Müdürlüğü Spor Faaliyetleri Dairesi Başkanlığı’ndan yapılan açıklamaya göre 11 ilin katılımıyla 3 gün boyunca devam edecek olan Anadolu Yıldızlar Ligi Badminton grup müsabakaları Bayburt’ta gerçekleşecek.
 
21-22-23 Şubat 2014 tarihlerinde; Erzincan, Ardahan, Trabzon, Artvin, Tokat, Erzurum, Ordu, Gümüşhane, Giresun, Rize illerinden bayan ve erkek sporcular, antrenör ve yöneticiler dahil olmak üzere 112 kişi katılım sağlayacağı turnuva Bayburt Kapalı Spor Salonu’nda yapılacak. 

Anahtar Kelimeler:
Badminton
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
ertuğrul haşlak 10 yıl önce

bu turnuvada Bayburt neden yok acaba çok merak ettim acaba Bayburt başka bölgedemi yarışacak

Avatar
Turan 10 yıl önce

Abi unutulmuş ama Bayburt o turnuvada var. Hem kız hem erkeklerde gurup birincisi oldu.

Editör Notu: İlgili habere bu linkten ulaşabilirsiniz. http://www.bayburtpostasi.com.tr/spor/badmintonda-cifte-basari-h7345.html