Arda içini döktü

“Bayburt Futbol Turnuvası” açılış programında kuşkusuz en çok ilgiyi Galatasaray ve Milli Takım Futbolcusu Arda Turan gördü. Takımlar ve futbolcularla tek tek fotoğraf çektiren Arda, “sporun birleştirici gücü, bu turnuvada bir kez daha çok net görülmüştür” dedi. Arda, son günlerde yaşanan talihsiz derbi olaylarına da değinerek, “spor kardeşliği pekiştiriyor ama biraz cahillik, biraz gençlik derken insanlar bazen bazı hatalar yapabiliyor” dedi. Arda, konu ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

Arda içini döktü

Arda Turan Bayburt Futbol Turnuvası'nın açılışına katıldı“Bayburt Futbol Turnuvası” açılış programında kuşkusuz en çok ilgiyi Galatasaray ve Milli Takım Futbolcusu Arda Turan gördü. Takımlar ve futbolcularla tek tek fotoğraf çektiren Arda, “sporun birleştirici gücü, bu turnuvada bir kez daha çok net görülmüştür” dedi. Arda, son günlerde yaşanan talihsiz derbi olaylarına da değinerek, “spor kardeşliği pekiştiriyor ama biraz cahillik, biraz gençlik derken insanlar bazen bazı hatalar yapabiliyor” dedi. Arda, konu ile ilgili sözlerini şöyle sürdürdü:

“O an yaptığımız hatanın farkında değiliz ama daha sonra farkına vardığımızda çok üzüldüğümüzü bilmenizi isterim. Bu hatalardan dolayı öncelikle sizlerden özür dilerim. Benim burada olmama vesile olan Fikret Saruhan ağabeyime çok teşekkür ederim. Biz futbolcuların hala bir türlü yapamadığını, sizler Bayburtlular olarak başarmışsınız. Birlik ve beraberliğiniz beni çok sevindirdi. Turnuvanın sakatsız, kazasız ve belasız geçmesini temenni ediyorum” dedi.

Milli Futbolcu, turnuvaya katılan takım ve futbolcularla tek tek tanıştı ve fotoğraf çektirdi

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.