18. Köyler Arası Futbol Tunuvasında Şampiyon Sırakayalar

Bayburt Kültür ve Yardım Derneği 18. Geleneksel Köyler Arası Futbol Turnuvasının şampiyonu Sırakayalar takımı oldu. 

18. Köyler Arası Futbol Tunuvasında Şampiyon Sırakayalar

Bayburt Postası - Bahçelievler'de oynanan final mücadelesinde Çayıryolu takımını 1-0'la geçen Sırakayalar turnuvanın şampiyonu oldu. 

7 hafta süren futbol turunuvasının ardından Sırakayalar'a şampiyonluk, Çayıryolu'na ikincilik ve Gökçedere'ye üçüncülük kupası takdim edildi. 

Turnuvanın en centilmen takımı Ballıkaya'ya, en centilmen sporcusu Ballıkaya takımından Aykut Kuştul'a, en centilmen teknik direktörü Sırakayalar takımından Arif Türk'e teşekkür plaketleri verildi. 

Turnuvanın gol kralları; Furkan Bingöl (Çayıryolu) ile Talat Tiryaki (Arpalı) ise gol krallığı kupası aldılar. 

Turnuvanın en başarılı oyuncusu Sefa Kaygusuz (Sırakayalar) olarak belirlenirken, turnuvanın en iyi 11'i ise şöyle oluştu: 

Süleyman Yurttaş (Çayıryolu), Tunahan Pınar (Danişment), Emre Lüleci (Sırakayalar), M.Reşit Savaş (Yakupabdal), Recep Seçen (Yakupabdal), Recep Akagündüz (Ozansu), M. Fatih Karadeniz (Ballıkaya), Ebubekir Kaya (Gökçedere), Furkan Bingöl (Çayıryolu), Sefa Kaygusuz (Sırakayalar), Talha Tiryaki (Arpalı).

Sehlan Burak ve Muhsin Bayburtlu'nun türküleriyle renk kattığı final programına Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanı Hicabi Durmuş'un yanı sıra, Vali Osman Kaymak, Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, Arpalı Belediye Başkanı Abdurrahman Polattimur, siyasi parti ve STK temsilcileri katıldı. 

Anahtar Kelimeler:
Sırakayalar
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.