Recep İvedik Maldivler'de!

Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluşuyor. İvedik’in İstanbul’da başlayan macerası bu kez Maldivler’de katıldığı Survivor'da devam ediyor.

Recep İvedik Maldivler'de!

Sinemaseverler bu hafta 'Recep İvedik' serisinin dördüncüsüyle buluşuyor. İvedik’in İstanbul’da başlayan macerası bu kez Maldivler’de katıldığı Survivor'da devam ediyor. Togan Gökbakar’ın yönettiği film de Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül ve Cem Korkmaz rol aldı.


Şarkı Söyleyen Kadınlar

Muhtemel bir deprem nedeniyle İstanbul’un adalarından birinin boşaltılma kararı alınmıştır. İnsanlar akın akın oradan ayrılırlar ancak küçük bir kesim bu karara uymayarak kalmakta ayak direr. Etrafta kıyamet arifesini andıran bir atmosfer hüküm sürerken geride kalanlar için hayat koşulları günden güne zorlaşacaktır. Film, yaşamları farklı engellerle sıkıştırılmış bir grup kadının, inanç, cesaret ve enerji ile hayatın farklı boyutlarına yaptıkları insani serüvenlerine eşlik ediyor. Trajedilerini, isyan ve hayat şarkılarıyla dönüştüren bu kadınlar, bir türlü çıkamadığı çocukluğuyla erkekliğinde boğulan Adem’i elinden tutmalarıyla, insan olmanın eşsizliğini tattırıyorlar. Binnur Kaya, Philip Arditti, Kevork Malikyan ile Deniz Hasgüler’in oynadığı 'Şarkı Söyleyen Kadınlar'ı Reha Erdem yönetti. 

Recep İvedik 4

Recep İvedik seri filmlerinin dördüncüsünün fragmanı sinema izleyicisiyle paylaşılır paylaşılmaz milyonlar tarafından izlendi. Fenomen haline gelen ve izlenme rekorları kıran serinin yenisi Recep İvedik 4’ün fragmanı sadece üç günde üç milyon tarafından izlendi. Kısa sürede sosyal medyada en çok konuşulan konu olan fragman hakkında, filmin beklentiyi fazlasıyla karşılayacağına dair yorumlar yapıldı. İvedik’in İstanbul’da başlayan maceraları, Maldivler’de ıssız bir adada katılacağı yarışmaya kadar uzanıyor ve izleyicisine yine kahkaha garanti ediyor. Togan Gökbakar’ın yönetmen koltuğuna oturduğu, "Recep İvedik 4"te, Şahan Gökbakar, İrfan Kangı, Barış Gül, Cem Korkmaz rol aldı.

Filmleri izleyebileceğiniz sinema salonları

Erzurum Cinemaximum 

Adres: Erzurum A.V.M. Yavuz Sultan Selim Bul. Solakzade Camii yanı No:43 Yenişehir/Erzurum

Tel : (442) 316 63 63

Erzurum Cinetekno

Adres: Erzurum

Tel: (422) 282 20 83

Erzurum Cafe De Sinema

Adres: Atatürk Üniversitesi Kampüsü Erzurum

Tel : (442) 231 31 31

Trabzon Lara

Adres: Uzun Sok. Saray Çarşısı Trabzon

Tel: (462) 321 00 06

Trabzon Royal

Adres: Gazipaşa Mah. Cudibey Mektep Sok. No:6/C Trabzon

Tel: (462) 323 33 77

Trabzon Cinemaximum 

Adres: Trabzon Forum AVM Devlet Sahil Yolu Cad. 100.Yıl Parkı Yanı Değirmendere/Trabzon

Tel : (462) 330 10 01

Trabzon Atapark Avşar

Adres: Gülbahar Hatun Mah. İnönü Cad. Bodrum ve Zemin Kat Varlıbaş Atapark Avm Trabzon

Tel : (462) 223 18 81

Cihan Haber Ajansı

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.