Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep, bir sergide

Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD)  2013-2014 sezonu açılışını, Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep gezilerinde çekilen fotoğrafları içeren sergiyle açtı. Fotoğrafçılar Buluşması ve Gaziantep Fotomaratonu adı altında fotoğraf etkinliklerine katılan ve geçtiğimiz yaz düzenlenen 19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenlikleri’nde Bayburt’a da gelen UFAD, üç ayrı yöreye özgü fotoğraflarla bir sergi düzenledi...

Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep, bir sergide

Bayburt Postası - Ulusal Fotoğraf Amatörleri Derneği (UFAD)  2013-2014 sezonu açılışını, Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep gezilerinde çekilen fotoğrafları içeren sergiyle açtı. Fotoğrafçılar Buluşması ve Gaziantep Fotomaratonu adı altında fotoğraf etkinliklerine katılan ve geçtiğimiz yaz düzenlenen 19. Uluslararası Dede Korkut Kültür ve Sanat Şenlikleri’nde Bayburt’a da gelen UFAD, üç ayrı yöreye özgü fotoğraflarla bir sergi düzenledi.

Kayseri Park AVM’de düzenlenen serginin açılışını Melikgazi Belediye Başkanı Memduh Büyükkılıç yaptı.  Kalabalık bir davetli topluluğunun katıldığı sergide bir konuşma yapan Başkan Büyükkılıç, bu tür etkinliklerin sanata fırsat verdiğini söyledi. Sanatı ve sanatçıyı her zaman desteklediklerini dile getiren Büyükkılıç, UFAD tarafından Kayseri Park AVM'de açılan serginin, AVM’lerin sadece ticaret merkezi olarak değil bir sanat buluşmasının gerçekleştiği alanlar olabileceğini gösterdiğini de söyledi.

Sergi hakkında Başkan Büyükkılıç ve davetlilere bilgi veren UFAD Başkanı Buket Mücellit ise sezonu 2013 yazında Bayburt, Beyşehir ve Gaziantep gezisinde çekilen fotoğrafların yer aldığı sergiyle açtıklarını ve bu üç yöreye özgü fotoğrafları Kayseri halkı ile paylaşmak istediklerini söyledi.

4 Ekim’de gerçekleşen açılışın ardından sanatseverlerin de ilgi gösterdiği sergi, 3 gün boyunca devam etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.