Bayburt’ta en temiz içme suyu nerede?

Bayburt Postası – Bayburt, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde içme sularında yapılan tahlil sonuçları açıklandı. Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan analizler, beraberinde ilginç sonuçlar çıkardı. Açıklanan rapora göre Bayburt merkezde Narkazan olarak bilinen bölge 0 bakteri ile temizlik konusunda ilk sırada yer alırken, Narkazan’a en yakın bölge olan Kaleardı, 8 bakteri koloni sayısıyla en kirli içme suyunun bulunduğu yer oldu. İşte o rapor ve sonuçlar:   

Bayburt’ta en temiz içme suyu nerede?

Bayburt’ta en temiz içme suyu nerede?Bayburt Postası – Bayburt, Aydıntepe ve Demirözü ilçelerinde içme sularında yapılan tahlil sonuçları açıklandı. Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü tarafından yapılan analizler, beraberinde ilginç sonuçlar çıkardı. Açıklanan rapora göre Bayburt merkezde Narkazan olarak bilinen bölge 0 bakteri ile temizlik konusunda ilk sırada yer alırken, Narkazan’a en yakın bölge olan Kaleardı, 8 bakteri koloni sayısıyla en kirli içme suyunun bulunduğu yer oldu. İşte o rapor ve sonuçlar:

 

 

 

31.7.2009 Tarihli Su Analiz Sonuçları (Bayburt İl Sağlık Müdürlüğü)

Numunenin Alındığı Yer

Bakteri Koloni Sayısı

Sonuç

Narkazan (Sağlık Müdürlüğü)

0

Temiz

Kaleardı

8

Kirli

2 Nolu ASM

4

Kirli

Sağlık Müdürlüğü

0

Temiz

Kışla Çeşmesi

0

Temiz

İlçe Jandarma Komutanlığı (Aydıntepe)

4

Kirli

 

 

 

Belediye Binası

0

Temiz

Emniyet Müdürlüğü

2

Kirli

Kale Mahallesi Mesken

0

Temiz

 

 

 

Halk Eğitim Merkezi

2

Kirli

Aydıntepe TSM

5

Kirli

Demirözü TSM

18

Kirli

İlçe Emniyet Müdürlüğü

2

Kirli

Kaymakamlık

0

Temiz

İlçe Jandarma Komutanlığı

0

Temiz

 

 

 

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.