AK Parti Bayburt'ta 'Hacı Ali Polat'la devam kararı aldı

AK Parti Bayburt 7. Olağan İl Kongresi Kapalı Spor Salonunda gerçekleştirdi.

AK Parti Bayburt'ta 'Hacı Ali Polat'la devam kararı aldı

Bayburt Postası - Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan video konferans ile bağlanarak teşkilat mensuplarına hitap etti. Yapılan oylamada mevcut İl Başkanı Hacı Ali Polat AK Parti Bayburt İl Başkanlığına yeniden seçildi. Polat'ın yönetiminde; Ali Hikmet Atayeter, Aliye Okumuş, Binali Cebeoğlu, Bünyamin Bayazit, Dursun Ali Barın, Elif Şengün, Emre Sevimli, Hacı Dursun Selçuk, Hacı Mehmet Kayalı, Hayrettin Gülümser, İhsan Akbulut, Lengiz Kayaalp, Mecit Türkoğlu, Murat Eraslan, Mustafa Daştan, Nail Koçoğlu, Nazmi Mazlum, Nesli Kocabey, Nurettin Memiş, Ömer Akdeniz, Salim Aslanhan, Selçuk Topsakal, Seyfullah Kaya, Süleyman Nadir Akkoyun, Temel Yolcu, Tevhit Köroğlu, Yurgut Çalışkan, Yaşar Güneş ve Yusuf Karaman yer aldı. Disiplin Kurulu üyeliklerine ise; Bekir Çetin, Halil Cangi, Rüstem Atmaca, Burhani Altınay ve Turgut Kaban seçildi.   

Kongrede açılış ve protokol konuşmalarının ardından AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş bir konuşma yaptı. 

Kurtulmuş, Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde 19 yıllık bu süreç içerisinde fevkalade önemli adımlar atıldığını kaydederek, “Önceden hatırlıyorum acaba dışarısı ne der. Acaba Avrupa Birliği ne der. Acaba ABD ne der, IMF ne der. Acaba falanca ne der filanca ne der. Türk siyaseti kendisini hizaya sokuyordu. Biz diyoruz ki gavurun ne dediği değil milletin ne dediğine bakıyoruz. Ve yolumuza devam ediyoruz. Ne dediler Doğu Akdeniz'de Türkiye'nin kara sınırlarının dışına çıkamazsınız. Elimizde kimin ne söylediğinin kayıtları var. Biz ne yaptık Libya hükümetiyle anlaşarak Türkiye'nin Doğu Akdeniz'deki haklarını koruduk. Mavi vatanımıza sahip çıktık. Eğer biz dışarısı ne der diye baksaydık Oruç Reis gemimiz etrafında Türk firkateynleri, üstünde Türk helikopterleri ve savaş uçaklarıyla Doğu Akdeniz'de petrol ve doğalgaz arayamazdık. Onlar ne der diye bakmadık milletimizin ihtiyacı, milli menfaatimiz nedir diye ona baktık ve bu adımları attık” diye konuştu.

AK Parti Genel Başkanvekili Numan Kurtulmuş, geldiği yolu unutanların gideceği istikameti de unutabileceklerini belirterek, “Siyasi hareketlerin önündeki en önemli mesele hedefte bir dava şuuruna sahip olan, yeniden güçlü bir Türkiye kurma idealine sahip olan AK Parti'nin en önemli meselesi geldiği yönü unutmaması gittiği istikameti kaybetmemesi. Geldiği yolu unutanlar Allah muhafaza gideceği istikameti de unutabilirler. Onun için diyoruz ki bu yolun yolcularının sağlam bir şekilde Türkiye'nin hem yakın geçmişini hem de yakın geleceğini çok iyi şekilde özümsemesi lazım. Allah'ın izniyle AK Parti kadroları olarak işte bu kongreler vasıtasıyla, bu söz verme törenleri vasıtasıyla Türkiye'nin her yerinde yeniden güçlü bir şekilde kardeşliğimizi artırarak, saflarımızı sıklaştırarak yolumuza devam ediyoruz” şeklinde konuştu.

Kongreye Kurtulmuş'un yanı sıra AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Sosyal Politikalar Başkanı Fatma Betül Sayan Kaya, Seçim İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, Bayburt Milletvekili Fetani Battal, Bayburt Belediye Başkanı Hükmü Pekmezci, siyasi parti temsilcileri, çevre illerden milletvekilleri ve belediye başkanları ile partililer katıldı. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Herkes yare yazdı arzuhalini bizimkini rüzgara yazdılar 3 yıl önce

Güzelim üklemin hallerine bakıp bakıp ömrümüzü yiyoruz. Kimseyok mu, konuşacak, kimse yok mu, insanlara umut olacak? Zulme dur diyecek kimse yok mu? Salgın var dedik, esnaf dükkanını kapattı, işçi ya işinden oldu işsiz yada yarı parasına çalışıyor, fabrikalar durdu üretim bitti, enflasyon fırladı, insanların alım güçleri kalmadı, herkes perişan durumda. Bu insanlar bu sıkıntıların hepsine niçin katlanıyor? Salgın daha fazla yayılmasın, bitsin diye. Bayburt’ta ceza yemeyen kahve kalmamıştır salgın kurallarına uymadıkları için. Hemen hemen hepimizin evinde vardır ya maskeden dolayı, ya sopa çıktığından dolayı bir ceza yiyen aile ferdi. Peki ben buradan memleketin vicdanı hür polisine sesleniyorum. Görevini yap polis kardeşim bin kişiyi toplamışlar bu salona, git tutanağını tut. Burdan il hıfzısıhha kuruluna sesleniyorum. Nerdesiniz market sayıyla müşteri alıyor, taksi sayıyla, dolmuşlar birgün çalışıp birgün yatıyor, kısacası herkes bu olumsuzluktan payını alıyorda, bu salondaki bin kişiyi neden kimse uyarmıyor, neden yasaklanmıyor. Burdan valimize sesleniyorum düğünüm var 30 kişi gelebilir diyorsunuz, salonun önünde polis nöbet tutuyor, cenazem var 30 kişi gelebilir diyorsunuzda burda hangi hayati mesele için toplanmış bu bin kişi buraya niye sesiniz çıkmıyor. Vicdanınız nasıl elveriyor. Yoksa bu vicdan bu sesimizi duymayanlarda yok mu? Yeter Allah aşkına yeter bizi bize bırakın başka ihsan istemiyoruz sizden.

Avatar
Yuzde 82 Bayburt 3 yıl önce

Yuzde seksen iki oy alınan yerde torpil yapma adam kayırma goreceksiniz işkurda bile torpil yaptınız artık onlardan oy alırsınız

Avatar
Nivsty 3 yıl önce

Kesinlikle destek yok bu yiyicilere

Avatar
Osman 3 yıl önce

Dalga mı geçiyorsunuz. Pandemi döneminde her tarafa yasak getirin. Tek aday olan yerde, seçilecek kişi belli iken o kadar insanı toplayın kapalı bir yere. Yasaklar size yok mu. İnsanlara şu yasak bu yasak diye kimse izah edemez bu saatten sonra. Bunu kimseye açıklayamazsınız. Ayıptır ayıp.

Avatar
Haciali polattan ne buldu bu parti bu dönem bu partiye oy yok tepeden atamaya karşıyım hicmi başka kimseler yok 3 yıl önce

Secmen

Avatar
Esnaf 3 yıl önce

Bi masada iki adam görseniz basarsınız cezayı şu kalabalığa bak maske yok mesafe yok ne güzel dünya

Avatar
rambo yağız 3 yıl önce

Bunlara korona yok sadece fakir halka var çünkü para cezası fakir halk için anaylandı

Avatar
Nazım 3 yıl önce

Esnaf dükkan açınca virüs bulaşıyor.. Ama miting olunca bulaşmıyor..