AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş

AK Parti'nin Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş oldu. 

AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş

Bayburt Postası - Geçtiğimiz hafta içerisinde Abdurrahman Polattimur'un ismini açıklayan AK Parti, sonraki süreçte İstanbul programından Bayburt'un çıkarıldığını duyurmuş, hemen akabinde ise İl Başkanlığı değişikliğine gitmişti. Hacı Ali Polat'ın istifasıyla devam eden süreçte Turgut Çalışkan il başkanlığı görevine getirilmişti. 

Hafta içi yeniden aday adaylığı süreci başlatan AK Parti'nin yeni adayı 2014-2019 yılları arasında Bayburt Belediye Başkanlığı görevini yürüten Mete Memiş oldu.

AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın katılımıyla Ankara'da düzenlenen AK Parti Aday Tanıtım Toplantısı'nda açıklanan 48 ilden biri de Bayburt oldu. Bayburt adayı Mete Memiş'in ismini AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan Ankara'da açıkladı.  

AK Parti Bayburt Millettvekili Prof. Dr. Orhan Ateş, AK Parti Bayburt İl Başkanı Turgut Çalışkan, Merkez İlçe Başkanı Resul Kaya, Kadın Kolları Başkanı Elif Çil ve Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Tatorğlu ile sahneye çıkan AK Parti Bayburt Belediye Başkan Adayı Mete Memiş, Genel Başkan Erdoğan'la birlikte objektiflere poz verdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Murat Çelik 4 ay önce

Mercedesten inip torosa binmek gibi bişey.

Avatar
Sait 4 ay önce

"şeytanın ve siyasetin şerrinden Allah'a sığınırım."

Avatar
Bahri 4 ay önce

Önce polattimurla halkın nabzı yoklanıyor, tepki toplayınca vazgeçilip m.memiş aday yapılıyor. Bir önceki belediye seçimlerindeki hataya düşmemek için yapılan u dönüşü.Peki Tepedeki ittifak istetmesi ne yapıyor, oda koltuğu korumaya çalışıyor. Allah bunların gözünü doyursun. Tabi %80 oy alınan bir yerde belediyeyi başka partiye kaptırmak onlar için çoook büyük bir kayıp olur.

Avatar
Nuh nuki 4 ay önce

Hayrlı olsun MHP tekrar kazanacak akp teşkilatları böyle işte hem üst kademe hem alt kademe kimi çıkaracaklarını bilmiyor kimin adamın varsa o aday gösteriliyor Buda BİN ALİ YILDIRIM kontenjanından yürümüş ellamm Erzincan bağlantısı olsun MHP nin işine yaradı

Misafir Avatar
muhannet 3 ay önce @Nuh nuki

AKP teşkilatı böyle de MHP teşkilatı nasıl beyefendi? Unuttuk mu Pekmezci'in aday yapılmadığı dönemi, o dönem söylenenleri. Bunların hiçbirinde mide yoktur. Omurga yoktur.

Beğenmedim! (0)
Avatar
Nivli 4 ay önce

Hayırlı olsun Mete başkana

Avatar
veli 4 ay önce

başkanlıkta mete başkana yakışıyor hayırlı olsun

Avatar
Nivli 4 ay önce

Hastaneden randevudan bahseden arkadaş sabah erken gittiğinde bütün bölümlere sıra alabiliyorsun zaten eskidende öyleydi

Avatar
Adı lazım değil 4 ay önce

Hayırlı olsun , en azından makamına gittiğinizde yüzü güleç bir şekilde sizi karşılayıp sorununuzu dinleyen halktan biri , size sırtını dönmez ,sizi sadece seçim vakti hatırlamaz , sadece seçim vakti gelip tokalaşmaz , sorunlarınızla ilgilenen kendini kaf dağında görmeyen bir başkana ihtiyacımız var , şimdiden Mete başkana hayırlı olsun diyorum ...