Teşekkürler...

Bayburt Postası Gazetesi, internet medyasında elde ettiği başarının gururunu yaşıyor.

Teşekkürler...

Bayburt Postası Gazetesi, internet medyasında elde ettiği başarının gururunu yaşıyor. Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından internet haber sitesi dalında ilk üçe giren Bayburt Postası Gazetesi’ne tebrik yağdı. Bursa Milletvekili Sena Kaleli, Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş, Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız ve MÜSDER Başkanı Adil Kaçır’ın birer mesaj yayınlayarak tebrik ettiği gazetemiz birçok kesim tarafından da bizzat ziyaret edildi. 


Bursa Milletvekili Sena Kaleli gazetemizin genel yayın yönetmeni Kürşat Okutmuş’u tebrik ettiği mesajında, “Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından yerel medyanın gelişimine katkı sağlamak, yerel medya mensuplarının çalışmalarını desteklemek ve basında kaliteyi yükseltmek amacıyla düzenlenen Yerel Medya Özendirme Yarışması’nda; internet haber sitesi dalında üçüncülüğü elde eden Bayburt Postası İnternet Haber Portalı çalışanları nezdinde, şahsınızı kazanmış olduğunuz ödülden dolayı kutlarım. İnternet medyasında Bayburt İli’ne değer katan kurumunuzu ve şahsınızı bugüne kadar yapmış olduğunuz başarılı çalışmalarınızdan dolayı tebrik eder, Bayburt Postası haber portalı ailesine de başarılarının devamını dilerim” dedi.

Bayburt Postası’nın aldığı ödülden dolayı Bayburt’un gurur kaynağı olduğunu söyleyen Bayburt Belediye Başkanı Mete Memiş mesajında, “Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün gelenekselleştirdiği Yerel Medya Yarışması'nda Bayburt Postası Gazetesi’nin internet haber portalı, Türkiye 3’üncülük derecesini şehrimize getirmiştir. Ülkemizde binlerce haber sitesini geride bırakan Bayburt Postası, bu üstün başarısıyla Bayburt’umuzun da gurur kaynağı olmuştur. 62 yıldır şehrimizde ara vermeden mesleğini sürdüren Bayburt Postası Gazetesi’ni Bayburt adına tebrik ediyor, yayın ekibinin başarılı çalışmalarının devamını diliyorum” ifadelerini kullandı.  

Bayburt Gazeteciler Cemiyeti Başkanı Yaşar Yıldız da,  Türkiye genelinde kazanılan bu özel ödülün Bayburt için önemli olduğunu vurguladığı mesajında şu ifadelere yer verdi:

“Bayburt’umuzun basın camiasında ilk göz ağrısı olan Bayburt Postası Gazetesi, Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Yerel Medya Yarışması'nda büyük bir başarıyı imza atarak, internet haberciliğinde Türkiye üçüncüsü oldu. Bayburt ve Bayburt basını için önemi büyük olan bu ödülün alınmasında emeği geçen herkesi kutluyorum. Başta Bayburt Postası Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Kürşat Okutmuş olmak üzere tüm çalışanlarına başarılar diliyorum”

Bayburt Postası’nın Bayburt’un tarihsel hafızasının bilinir ve görünür olmasına büyük katkıları olduğunu dile getiren MÜSDER Yönetim Kurulu Başkanı Adi Kaçır ise şu mesajı yayınladı:

“Başbakanlık Basın Yayın ve Enformasyon Genel Müdürlüğü'nün geleneksel hale getirdiği Yerel Medya Yarışması'nda binlerce haber sitesini geride bırakarak “En İyi İnternet Haber Sitesi” dalında Türkiye üçüncüsü olan, aynı zamanda şehrimizin tarihsel hafızasının bilinir ve görünür olmasına büyük katkıları olan Bayburt Postası’nın değerli editör, yazar ve yöneticilerini tebrik ediyor, yayın hayatında kendilerine başarılar diliyoruz”


Editör:
 Gazetemizi kutlamak adına bizzat ziyaret eden ve arayan tüm okurlarımıza gönülden teşekkür ediyoruz...

Bayburt Postası’na büyük ödül!

Bayburt Postası, bir büyük ödüle daha layık görülmenin gururunu yaşıyor...

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Arslan Ozkan 10 yıl önce

Kişisel olarak da beğendiğim Bayburt Postası'nın ülke çapında kazandığı dereceden büyük mutluluk duydum.Kurum çalışanlarını kutlar,başarılarının devamını dilerim.

Avatar
KAMİL AKTAŞ 10 yıl önce

DEĞERLİ HEMŞERİM , BAŞARILARINIZLA GURUR DUYUYORUZ , DEVAMINI DİLİYORUZ.

Avatar
Selim Gürbüzer 7 yıl önce

Bayburt Postası'nın başarısından dolayı tebirk ederim. Bu arada Bayburt Postasının Piri Hacı Osman Okutmuş kabrinde nur içinde yatsın. Allah makamını cennet eylesin. İnşAllah Bayburt Postası onun aziz ruhuna layık yayın hayatına sürdüreceğine inancım tam da.