KUDAKA, Kültür Zirvesi’nde

Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Ankara’da gerçekleşen 2012 Kültür Turizmi Zirvesi'ne katıldı.

KUDAKA, Kültür Zirvesi’nde

Bayburt Postası - Kuzeydoğu Anadolu Kalkınma Ajansı (KUDAKA), Ankara’da gerçekleşen 2012 Kültür Turizmi Zirvesi'ne katıldı. 20-23 Aralık 2012 tarihleri arasında Turizm Bakanlığı çatısı altında Congresium Ankara ATO Uluslararası Kongre ve Sergi Sarayı’nda düzenlenen 2012 Kültür Turizm Zirvesi'ne katıldı.

Bayburt Valisi ve KUDAKA Dönem Başkanı Hasan İpek’in katılım sağladığı zirvede Erzurum-Erzincan-Bayburt illerinin kültürel, tarihsel ve yöresel değerlerini ön plana çıkarma ve bölgeyi daha geniş kitlelere tanıtma amaçlandı.

Ankara’da yaşayan Bayburtlu, Erzurumlu ve Erzincanlılar’ın yanı sıra turizmcilerin yoğun talep gösterdiği zirveye, Bakanlar, Milletvekilleri, Bürokratlar, Belediye Başkanları, tanınmış bilim, fikir ve sanat adamları, yazarlar, gazeteciler ve sivil toplum kuruluşları katkı ve katılım sağladılar. Ziyaretçilere, proje teklif çağrısı ve mali destekler dahil olmak üzere KUDAKA faaliyetleri ile ilgili bilgiler verildi.

Haber & Fotoğraf: KUDAKA Basın ve Halkla İlişkiler

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.