İşyerleri kül oldu, yaralılar var!

Şeyhhayran Mahallesi Şair Celali ve Sebahattin Savacı caddelerinde çıkan yangın kontrol altına alındı.

İşyerleri kül oldu, yaralılar var!
Bayburt Postası - Şeyhhayran Mahallesi Şair Celali ve Sebahattin Savacı caddelerinde çıkan yangın kontrol altına alındı. Şair Celali caddesindeki bir işyerinde çıkan yangın kısa sürede çevreyi alev topuna dönderdi.

Üç işyerinin tamamen yanmasına sebep olan yangın CHP İl binası çatısına da sıçradı. İtfaiye ekiplerinin müdahaleleri ile yangın söndürüldü. Polis ekiplerinin geniş önlemler aldığı yangında yaralananlar ise ambulanslarla hastaneye sevk edildi. 



Bayburt halkının seferber olduğu yangında olay yerine Vali Ali Hamza Pehlivan ve Belediye Başkan Yardımcısı Nesmuttin Selçuk da geldi. İşyerleri zarar gören İsmail Şimşek, itfaiye ekiplerinin olay yerine geç geldiğini ve itfaiye personelinin yetersiz olduğunu söyledi.    

Erzurum'a sevk var

Öte yandan yangını söndürmek için müdahale eden esnaf Adnan Topsakal dumandan etkilendiği ve zehirlenme şüphesiyle Erzurum'a sevk edildiği öğrenildi. 



Anahtar Kelimeler:
Bayburt Yangın
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Aslı 5 yıl önce

Bunun için bile Erzurum a sevk ediyorsa bir hastane biz ölelim neye yarıyor trilyonluk binalar yüksek maaşlı doktorlar

Avatar
Yusuf 5 yıl önce

İtfaiyeciye dikkat etmişsinizdir. Ne bir yaklaşma kıyafeti var üstünde, ne bir koruyucu maske. Başında bere, sırtında kazak, su sıkıyor yangına. Yok da giyinemiyorsa vahim, var da amiri boşvermişse sorumsuzluk, var amiri de emretmiş de giymiyorsa itaatsizlik ve lakaytlık. Nerden baksan üzücü.

Avatar
Vatandas 5 yıl önce

Çok geçmiş olsun.. is yeri sahibi arkadaş bir yangın çıktı ise illaki zarar ziyan olacak bunuda itfaiye ekibine bağlamaya gerek yok. Siz yapmanız gereken işyeri, konut Sigortası yaptırdıniz mi? yok..

Avatar
Veli 5 yıl önce

İtfaiye geç kalmış yok böyle birşey Yolların dar olmasına rağmen araçların parka değil de yol kenarlarına çekilmesi

Avatar
Emre ekol 5 yıl önce

Yusuf bey yorumunuza karşılık vermek istedim itfayeci eğitim almadan eğitim verilmeden siyasi atama (torpille)işe başladığı için o yangından zarar görmüştür.geçmiş olsun