Polattimur adaylığını açıkladı

İşadamı Abdurrahman Polattimur, Bayburt’tan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı.

Polattimur adaylığını açıkladı
Bayburt Postası - İşadamı Abdurrahman Polattimur, Bayburt’tan milletvekili aday adayı olduğunu açıkladı. İstanbul’da uzun bir dönem Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanlığı’nı yürüten Polattimur, bu süreçte beraber çalıştığı yönetim, şube ve gençlik kolları başkanlarıyla bir araya geldi.

Toplantıda milletvekili aday adaylığını açıklayan Polattimur, 7 Haziran’da yapılacak olan seçimlerde AK Parti’den  Bayburt için aday olduğunu duyurdu.

Bayburt menşeli en büyük derneklerden biri olan ve faaliyetlerini Bayburtlu nüfusun en yoğun olduğu İstanbul’da sürdüren Kültür ve Yardım Derneği’nin eski Genel Başkanı Polattimur, 4 dönem yürüttüğü başkanlığını 2013'te devretmişti.

Abdurrahman Polattimur Kimdir?

1965 Bayburt (Arpalı) doğumlu Polattimur, evli ve 4 çocuk babasıdır. Serbest muhasebecilik yapmakta olan Polattimur, sırasıyla şu görevlerde bulundu:

1989-1993 Bakırköy Minibüsleri Koruma ve Yaşatma Derneği Kurucu Üyeliği,
1994-1996 Ali Haydar Günver İlköğretim Okul Aile Birliği Başkanlığı,
1999-2001 İstanbul Bayburt Arpalı Beldesi Dernek Başkanlığı.
2001-2005 İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Merkez Yönetim Kurulu Üyeliği,
2005-2013  İstanbul Bayburt Kültür ve Yardım Derneği Genel Başkanlığı.
2008-2012 İstanbul Bağlar Lisesi Okul Aile Birliği Başkanlığı,
2008- ....... İstanbul Şirinevler Mehmet Akif Ersoy Camii Kurucu Üyeliği ve halen D. Kurulu Başkanlığı,
2008- ....... İstanbul Bahçelievler Kent Konseyi Üyeliği ve halen Yürütme Kurulu üyeliği.


Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.
Avatar
Bayburt Kalesi 9 yıl önce

Hani dernek başkanıyken konuşuyordunuz, İstanbulun ,taşına , toprağına
her yerine Bayburt adını yazmıştınız, derneğimiz her siyasetin içinde vardı..
O kadar güçlüydük İstanbul'dan aday olunuz da görelim, büyük şehirlerde
istanbul başta olmak üzrere AKP hangi Bayburtluyu aday gösterecek...?
Bana kalırsa hiç kimseyi , çünkü Bayburt çantada keklik......
Lütfen İstanbuldan aday olunda becerinizi,yeteneğinizi ,gücünüzü görelim...
Yoksa derneklerimiz kullanılmış mı bilelim, hodri meydan.....

Avatar
engin oğul @Bayburt Kalesi 9 yıl önce

polattimur aday adayı olmuş, partisi beni ilgilendirmiyor, bayburtu temsilde yetersiz kalacağı şimdiden aşikar, namık kemal zeybeğe saygısızlık yapan birinin, tasvip görmeyeceği açıkça ortada. aday olursada kendisi kitreye gelsin ve zeybeğin köyünde ona övündüğü saygısızlığı anlatsın. ne hale kaldık. bayburta yazık

Avatar
esnaf 9 yıl önce

Sayın başkan okul aile birlik başkanlıgı yapmış herhalde bu tecrübesine güveniyor yahu günahtır Bayburt u bu kadar neden hakir ve küçük görüyorsunuz ama haklılar herkes gibi vekil oluyorda benden neden olmasın demiştir.Ama yok artık Bayburt lu artık yemiyor vekillerimiz akademisyen belediye başkanımız mühendis olmalıdır ki bu memleket mahpus talihini yensin.

Avatar
talan var 9 yıl önce

Yillarca dernek baskanligi adi altinda bayburtun ve bayburtlunun adini kullanarak ak partiye hizmet etti simdide karsiligini istiyor heralde.

Avatar
Ozan 9 yıl önce

Sayın aday seçilirse devletten maaş almayacağını söyleyebilir mi? Allah ın Peygamberimize emri" ben sizden bir ücret istemiyorum" emri ve en büyük Allah tarafından seçilen Peygamberimizde para pul almamıştır. Hem Allah emri hem Peygamber sünnetini gerçekleştirebilecek mi?

Avatar
ALOŞ 9 yıl önce

Sayın Başkanın pek Bayburt ile bağı yok. sadece dernek faaliyeti. Demekki dernek ismini kullanacak. Bayburt derneği başkanıyım Bayburt takilerden daha bayburt luyum diyecek.

Avatar
bayburtlu 9 yıl önce

İstanbul da olmasına rağmen Bayburta Bayburtta ki başkanlardan daha çok yardımı dokunmuş İstanbul belediyelerinden çok sayıda yardım getirmiş bir isim mecliste de Bayburt u en iyi şekilde temsil edecektir

Avatar
Hasan Yılmaz 9 yıl önce

Adam gibi adam...