Başbakan Davutoğlu, 'teşekkür' için geliyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu, teşekkür ziyareti için Bayburt'a gelecek.

Başbakan Davutoğlu, 'teşekkür' için geliyor
Bayburt Postası - Başbakan Ahmet Davutoğlu, teşekkür ziyareti için Bayburt'a gelecek. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yaptığı gibi Davutoğlu da AK Parti'nin en yüksek oy aldığı illere ziyaret gerçekleştirecek. Rize, Konya, Bayburt ve Kahramanmaraş'a gerçekleştirilecek ziyaretlerin tarihleri ise önümüzdeki günlerde netleşecek.

AK Parti 1 Kasım seçimlerinin ardından bir yandan "Hükümet Programı", diğer yandan "Eylem Planı" hazırlıyor. Başbakan Davutoğlu ise bugünden itibaren yoğun bir mesaiye odaklanacak. Davutoğlu, yarın partisinin Merkez Karar ve Yönetim Kurulu'nu (MKYK) seçimlerden sonra ilk kez toplayacak. Davutoğlu, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Başbakanlığı döneminde yaptığı gibi, AK Parti'nin en fazla oy aldığı illere ise "teşekkür ziyareti" gerçekleştirecek. Davutoğlu, teamülleri işleterek, hükümet kurulduktan sonraki ilk yurt dışı ziyaretleri de KKTC, Azerbaycan ve Irak'a yapacak. 1 Kasım seçimlerinde AK Parti'ye en yüksek oy, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın baba ocağı Rize'den çıkmıştı. Bu kenti, Konya, Bayburt ve Kahramanmaraş izlemişti. Rize'de yüzde 75.9 oy çıkarken, Konya'dan 74.4, Bayburt'tan 73,2 Kahramanmaraş'tan 71.8 oy gelmişti. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.